Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kratkoročni kredit

Zakaj je kratkoročni kredit tako zanimiv?

Se zanimate za kredit, pa ga ne bi radi odplačevali prav dolgo časa. Misel na kredit, ki obremenjuje potrošnika več let zapored je precej duhamorna. Prav zato so tako zelo priljubljene opcije kot je denimo kratkoročni kredit. Za to vrsto kreditov je značilno, da so najhitreje odplačani in za seboj potegnejo manj stroškov.

Tako so eni najbolj priljubljenih kreditov ta hip prav krediti, ki so odplačani v nekaj mesecih pa tja do enega leta. V tem primeru ima posojilojemalec ves čas pred seboj misel, da ni več daleč ko bo kredit odplačan. In kar še krasi tovrstne kredite, je dejstvo da so precej bolj dosegljivi pod sprejemljivimi pogoji.

Najhitrejši kratkoročni kredit

Če se ta trenutek sprašujete kje lahko dobite najhitrejši kratkoročni kredit, je odgovor verjetno; na spletu. In ne le to. Dobite ga v naši mobilni banki kjer dobro vemo kako se tem rečem streže. Smo namreč ena vodilnih bank v EU na tem področju in delamo na tem, da bi postali najboljši.

Kratkoročni kredit ponujamo pod pogoji, ki so edinstveni in verjetno najbolj dostopni na trgu. Zakaj to pravimo? Ker dvomimo, da je možno še hitreje in na bolj enostaven način priti do denarja. Z le nekaj kliki in s tako malo dokumentacije, da jo imate verjetno že ta hip pri sebi.

Po kratkoročni kredit kar takoj!

Če imate le nekaj minut časa, lahko z veliko gotovostjo trdimo, da boste do denarja prišli že v naslednji uri. Vas zanima kako? »Odklikajte« na spletno stran naše mobilne banke in za začetek uporabite kreditni kalkulator. Vnesite želen znesek kredita in izberite število obrokov za odplačilo.

Kot boste videli, je teh na voljo do 12. Preverite izračun in vse zajete stroške, ki bodo transparentno prikazani pred vašimi očmi, ter nadaljujte z izpolnjevanjem vloge za kratkoročni hitri kredit. Aha, morda ste se zdajle vprašali, ali ne potrebujete prej nemara vsaj potrdila delodajalca?

Minimalno dokumentacije za kratkoročni kredit

Ne, ne boste potrebovali potrdila delodajalca, kot tudi ne kakšnega notarskega zapisa. Vse kar boste potrebovali pa imate verjetno ta hip v žepu. Osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo lahko nakazali denar. To je to, nič drugega.

Konec je z nabiranjem kupa papirjev, potrdil in hoje od vrat do vrat preden se vas nekje usmilijo in odobrijo kratkoročni kredit. Pri nas so dobrodošli vsi državljani Republike Slovenije z rednimi mesečnimi prilivi in stalnim prebivališčem v državi.

Kratkoročni kredit tudi za nekomitente

Čeprav niste komitent naše banke, lahko pri nas zaprosite za kratkoročni kredit. Enako velja za osebe, ki na drugi banki morda že odplačujejo kakšen kredit. Za nas je pomembno le, da lahko svoje obveznosti redno odplačujete. Vlogo boste oddali v nekaj minutah in ko bo pri nas pregledana ter potrjena, lahko denar pričakujete zelo hitro.

Navadno nakazila opravimo že po 15-ih minutah od potrditve vloge, v posameznih primerih pa morda traja nekoliko dlje. Nikakor pa ne več kot 24 ur. Tako bo kratkoročni kredit nakazan v roku enega dne, vi pa boste prosti dosedanjih skrbi in mirno zaživeli naprej.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq