Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit nkbm

Hitri kredit nkbm ni edina rešitev

Ne glede na to zakaj se odločite za najem kredita pri neki specifični banki je pred tem vsekakor dobro preveriti tudi druge ponudbe. Pa naj je to hitri kredit nkbm ali pa krediti na NLB morda kje drugje. Vsaka banka ima na voljo svoje pogoje in različne zneske, ki jih je pripravljena odobriti.

Pri tem pa vsekakor ne gre spregledati še ene zelo zanimive možnosti. Najem hitrega kredita v mobilni banki. Ta se nahaja na spletu kar seveda pomeni, da vam na banko ne bo treba. Pa ne le na banko. Ne bo vam treba k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi niti ne denimo k notarju na overitev pogodbe.

Ko hitri kredit nkbm ni dovolj

Če ste že pristali morda na ponudbo za hitri kredit nkbm pa vam končni znesek ni povsem všeč ga lahko enostavno nadgradite na mobilni banki. Obstoječi kredit kje drugje namreč ni ovira za najem novega v tem primeru. Prav tako je nepomembno kje imate odprt bančni račun dokler nanj prejemate redne prihodke.

Poleg slednjega sta postavljena le še dva pogoja za najem kredita preko spleta. Morate biti državljan Republike Slovenije in imeti prijavljen stalni naslov v Sloveniji. To je vse kar boste potrebovali. Torej le osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor vam bodo po odobritvi nakazali vaš hitri kredit.

Bi hitri kredit nkbm odplačali?

Čeprav je novica, da lahko sedaj pridete do kredita navkljub že obstoječemu pa tega morda ne boste želeli saj bi bili dve mesečni obveznosti za vas preveč. V tem primeru lahko svoj hitri kredit nkbm ali kredit na kaki drugi banki seveda odplačate. To storite tako, da na mobilni banki najamete znesek, ki bo to pokril in vam zagotovil še vse ostalo.

Morda nove gume za avto, servis ali popravilo, dopust oziroma kaj drugega. Kaj boste z denarjem storili je popolnoma vaša odločitev in ne bo nikakršnega pogojevanja s strani mobilne banke. Gre za banko, ki sodi v vrh EU tovrstnih bank.

Hitri kredit nkbm torej ni ovira

K sreči ne hitri kredit nkbm ne kredit kje drugje ne bo ovira za najem novega v primeru, da se odločite za mobilno banko. Povejmo, da boste za njen obisk potrebovali le računalnik, pametni telefon ali tablico in pa seveda dostop do spleta. Za izpolnjevanje kreditne vloge pa le nekaj minut prostega časa.

S posotopkom opravijo vsi ne glede na stopnjo znanja uporabe tehnike in spleta. Ko boste kreditno vlogo izpolnili in oddali ter bo s strani mobilne banke potrjena bo kaj hitro sledilo še nakazilo. Kako hitro? Navadno že po 15-ih minutah najkasneje pa v roku 24-ih ur. Zelo hitro!

Primerjajte svoj hitri kredit nkbm

Za konec še enkrat povejmo kako pomembno je preveriti več ponudb zato svoj hitri kredit nkbm primerjajte še z drugimi. Pripravite si več izračunov in na koncu izberite najboljšo varianto zase. Je to tista, ki nudi največ denarja, morda tista najhitrejša ali pa tista z najmanj zahtevanimi pogoji?

Odločitev je seveda povsem na vaši strani zato je dobro, da si vendarle vzamete nekaj časa, pregledate in izberete pravo. Če se boste odločili za mobilno banko pa vas bo po odplačilu kredita naslednjič čakalo eno lepo presenečenje. Do denarja boste namreč lahko prišli še hitreje in to tako, da boste uporabili storitev SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq