Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit nkbm

Najeti kredit nkbm ali kje drugje?

Veliko potrošnikov se sprašuje kam se obrniti po denar. Največkrat se pot prične kar na banki kjer imajo odprt račun zato se jih veliko vpraša ali najeti kredit nkbm, nlb, kje drugje? Bistveno je, da do tega vprašanja pride in, da oseba kredite in ponudbe med seboj primerja.

Le tako lahko na koncu izbere sebi najbolj ustreznega. In sploh ni nujno, da bo isti kredit enako mamljiv za dve različni osebi kajti potrebe in zahteve so lahko zelo različne. Tu pa so seveda vedno še pogoji. In prav pogoji so nekaj kar vas pri najemu kredita v mobilni banki ne bo skrbelo.

Pogoji za kredit nkbm in drugje

Kot smo omenili, ne glede na to ali vas zanima kredit nkbm ali kredit na kateri od drugih bank je potrebno gledati širše. Pri tem pa primerjajte tudi pogoje in zahteve posameznih bank ter končni znesek, ki vas mora seveda zadovoljiti. A vrnimo se nazaj k mobilni banki in poglejmo za kakšno banko sploh gre.

Mobilna se imenuje zato, ker bo prišla k vam kamorkoli boste hoteli. Domov, na plažo, ali pa na vlak. Za najem kredita v tej banki potrebujete samo nekaj minut prostega časa, računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta preko katerega boste seveda uredili vse potrebno.

Naj vas kredit nkbm ne skrbi

Če ste v preteklosti že najeli kredit nkbm ali imate plačo obremenjeno s katerim drugim posojilom naj vas to ne skrbi. Na mobilni banki odobrijo kredit tudi v tem primeru. Za vas bo pomembno le, da ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljen stalni naslov in, da na svoj bančni račun prejemate redne prihodke.

Tako, to bo vse kar bo mobilna banka zahtevala od vas. Od dokumentov torej le osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali odobren kredit. In vse skupaj se bo odvilo tako zelo hitro, da vam bo kmalu jasno zakaj se v svojem poslu uvršča v sam vrh EU.

Je kredit nkbm malce premalo?

Najemate nov kredit nkbm in je končni znesek nekoliko preskromen glede na tisto kar ste si zamislili in za kar potrebujete denar? Potem je čas, da se obrnete še na mobilno banko in ta znesek dopolnite z novim kreditom. Na voljo vam je na 12 mesečnih obrokov, denar pa je lahko na vašem računu že danes.

Najprej obiščite spletno stran mobilne banke. Tam poiščite kreditni kalkulator in si izračunajte optimalen kredit za svoje potrebe. Vnesite znesek, ki ga potrebujete, izberite število obrokov in že lahko preverite številke. Imejte pa v mislih, da bo v izračunu zajeto tudi vse kar se stroškov kredita tiče.

Odplačajte kredit nkbm

Seveda pa lahko svoj obstoječi kredit nkbm tudi odplačate in tako poskrbite, da boste plačevali zgolj eno mesečno obveznost. Do kredita na omenjeni banki boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve ali poroka. Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali preko spleta po potrditvi pa bo denar kmalu na vašem računu.

Navadno že kar po 15-ih minutah od potrditve. Seveda odvisno od primera pa se lahko nekoliko zavleče a nikakor ne za dlje kot 24 ur. Pred vami je mobilna banka, ki zna poskrbeti za svoje stranke in še kako dobro zna stopiti v korak s časom. Na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq