Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitra posojila

Hitra posojila kar s pomočjo telefona

Če ste v prvem trenutku pomislili, da ste naleteli na hitra posojila, ki se delijo preko pogovora po telefonu, ni povsem tako. Je le še bolj udobno in priročno za vas. Pot od tu vas bo namreč vodila v našo mobilno banko, ki nudi svoje storitve preko spleta.

Torej, s pomočjo računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega mobilnega telefona, boste lahko še danes prišli do denarja, ki ga potrebujete. Za mnogo ljudi je ta možnost najema posojila najbolj idealna opcija kar se jih je kdaj koli pojavilo na trgu posojilništva. In seveda imajo prav!

Hitra posojila v nekaj minutah

Ko govorimo o zares hitrih posojilih, jim mora biti skupno le eno. Denar na računu čimprej. Da bi to dosegli, smo popolnoma optimizirali našo storitev za hitra posojila, ki se za vas odvije bliskovito hitro. Za začetek ne boste zapravljali časa z obiskom banke.

V naslednji točki pa vas lahko razveselimo, da vam ne bo potrebno zapravljati časa niti z obiskovanjem kadrovske službe podjetja v katerem ste zaposleni. Iz enega zelo preprostega razloga. Za hitra posojila pri nas ne zahtevamo potrdila delodajalca.

So takšna hitra posojila varna?

Človek je bitje, ki se ob vsakem darilu nekoliko ustavi in se vpraša, ali je s tem vse v redu. Navadili so nas, da ni nič zastonj, in da morajo biti vsi postopki karseda zapleteni in zahtevati veliko »papirologije«. Prav iz tega razloga smo se v naši mobilni banki odločili temu narediti konec.

Poslujemo po veljavnih zakonih in se med mobilnimi bankami uvrščamo v sam vrh EU. Poleg tega svoje storitve ponujamo še v kar nekaj državah po svetu, zato ste lahko povsem pomirjeni, saj vemo kaj delamo in kako. Naše stranke so naša prva skrb.

Hitra posojila brez preverjanja

In ne le, da boste za hitra posojila pri nas potrebovali sila malo dokumentacije, prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Edini pogoji, ki jih morate izpolnjevati so sledeči:

  • Biti morate državljan Republike Slovenije,
  • imeti prijavljeno stalno prebivališče,
  • prejemati redne prilive,
  • ob vlogi izkazati osebni dokument in
  • številko bančnega računa.

Najhitrejša hitra posojila

Lahko bi rekli, da hitreje že praktično ne gre. Optimizacija postopkov v naši mobilni banki je hitra posojila našim strankam prestavila na splet kjer se vse odvija najhitreje. Tako kot splet, smo vam tudi mi na voljo 24 ur na dan. Vlogo boste oddali v nekaj minutah, z le nekaj kliki.

Prispelo vlogo naša finančna služba takoj pregleda in odobri, če je vse videti v redu. Denar bo na vaš račun tako največkrat nakazan že po 15-ih minutah, v določenih primerih nekoliko kasneje, a ne bo trajalo več kot 24 ur. Verjetno bi šlo težko hitreje kajne?

Naslednjič pa celo SMS hitra posojila!

Ker verjamemo, da je vedno še nekaj prostora za napredek, smo šli še korak dlje. Da bi hitra posojila postala še hitrejša, smo jih za naše najboljše stranke omogočili kar preko SMS sporočila. Ko boste torej svoje prvo posojilo pri nas odplačali v dogovorjenih rokih brez zamud, boste postali naša top stranka.

Naslednjič boste tako lahko izkoristili možnost naročila hitrega posojila kar s poslanim enostavnim sms sporočilom. V njem boste navedli v naprej določene kriterije in denar vam bomo enako hitro kot prvič, nakazali na vaš bančni račun, ki ga bomo imeli že v bazi.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq