Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hipotekarni krediti

Kaj so hipotekarni krediti?

Za nekatere ljudi so hipotekarni krediti tisti, ki so jim morda najbolj privlačni zaradi daljše ročnosti, torej daljšega obdobja odplačevanja kar seveda pomeni tudi nižjo mesečno obveznost. A obenem je potrebno na tem mestu takoj dodati, da v tem primeru banka vpiše hipoteko na vaše premoženje.

Navadno gre za hišo ali stanovanje, čeprav je ponekod mogoče zapisati tudi življenjsko zavarovanje ali poroštvo sozastavitelja. Precej komplicirano kajne? Če potrebujete nekaj denarja s katerim lahko prosto razpolagate pa vsekakor poglejte ponudbo spletne mobilne banke o kateri bomo v nadaljevanju povedali še nekaj več. Do denarja tam pridete na zelo enostaven način brez zastavitve.

Ko hipotekarni krediti niso opcija

Če ste od koga slišali, da so hipotekarni krediti velikokrat rešitev za težave posameznika, pa v vašem primeru morda temu ni tako. Še posebej, če nimate nobene vrednejše lastnine, ki bi jo lahko zastavili v namen pridobitve kredita na banki, ki takšen kredit ponuja. Mobilna banka je v tem pogledu precej drugačna.

Predlagamo, da si ogledate njihovo spletno stran do katere lahko pridete tudi s klikom na vpovezavo v tem članku. Tam vas bo pričakal enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo v veliko pomoč pri izračunu ugodnega posojila. Vanj bo potrebno vnesti le znesek kredita in izbrati število mesečnih obrokov. Teh je na voljo 12.

Izračuni in hipotekarni krediti

Znano je, da je pred najemom kredita, ne glede za kakšno vrsto gre, dobro opraviti izračun. Če so v vaših mislih hipotekarni krediti ali pa si želite le nekega posojila, ker potrebujete denar, opravite več kreditnih izračunov. Kot že povedano lahko enega naredite kar preko spleta na mobilni banki.

Če vam bodo številke všeč boste lahko že v naslednjem koraku naročili kredit tako, da boste preko spleta izpolnili kreditno vlogo in jo poslali na mobilno banko. Povejmo še, da bo izračun kredita zajemal že vse stroške vezane na odobritev. Po odobritvi bo denar na vašem računu navadno že po 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Ko so hipotekarni krediti že del vaših financ

So hipotekarni krediti že bolečina za vaš proračun? Potem je povsem mogoče, da potrebujete nekaj dodatnega denarja ali pa želite stare dolgove enostavno odplačati in zadihati bolj mirno brez skrbi za svojo nepremičnino. Na mobilni banki boste do kredita prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve in celo brez preverjanja kreditne sposobnosti.

To seveda pomeni tudi, da v Sisbon ne bodo gledali in, da vaš obstoječi kredit ne bo ovira do novega na mobilni banki. Od pogojev, ki jih morate izpolnjevati naštejmo, da gre le za slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. To je to!

Hipotekarni krediti in dokumentacija

Čeprav hipotekarni krediti zahtevajo ogromno papirjev pa to ne velja za kredit na mobilni banki. Glede na prej naštete pogoje boste ob sebi potrebovali le osebni dokument in pa številko bančnega računa. Kredit lahko naročite iz službe, od doma ali pa kar s kakšnega potovanja. Vse boste opravili brez obiska banke.

Pri tem potrebujete zgolj računalnik ali pa tablični računalnik oziroma kar svoj pametni telefon, ki je vedno pri roki. Zahtevano ni nobeno posebno znanje kot tudi ne digitalni certifikati ali karkoli drugega. Mobilna banka se na svojem področju uvršča med najboljše v EU zato ste lahko popolnoma brez skrbi in še danes naročite svoj kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq