Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gotovinski krediti

Kaj so gotovinski krediti?

Ko govorimo o kreditih je jasno, da je teh v različnih oblikah na voljo kar nekaj. Vsekakor pa so zagotovo najbolj priljubljeni gotovinski krediti. Gre za posojo denarja v fizični obliki, če se tako izrazimo. Torej vam posojilodajalec nakaže denar na tekoči račun in lahko z njim prosto upravljate.

Gre torej za ne namenski kredit, ki vas precej bolj omeji. Namenski kredit je namreč namenjen posameznemu nakupu. Denimo avtomobila ali pa nepremičnine in nič drugega. Če potrebujete v roki nekaj denarja še danes potem vsekakor obiščite spletno mobilno banko kjer boste do denarja prišli v roku 24-ih ur, najverjetneje pa mnogo prej.

Gotovinski krediti na spletu

Mobilna banka svoje storitve posoje denarja nudi preko spleta to pa pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo potrebno hoditi nikamor. Kredit boste lahko uredili kar z delovnega mesta med malico, ali pa med vožnjo, vkolikor ne boste sami voznik. Na voljo so gotovinski krediti, ki jih lahko naročite na daljavo.

Potrebujete samo napravo z dostopom do spleta kar pomeni računalnik, tablico ali pametni telefon. Nimate digitalnega certifikata ali pa ne pretiranega znanja uporabe spleta? Sploh ni nobenega strahu, da ne bi zmogli, digitalnega certifikata pa ne boste potrebovali. Za kredit v mobilni banki je postavljenih zelo malo različnih pogojev.

Gotovinski krediti skoraj brez papirjev

Ko beseda nanese na pogoje, ki jih zahtevajo gotovinski krediti na mobilni banki je potrebno reči, da bolj enostavnih ne boste našli verjetno nikjer drugje. Potrebujete samo slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne prihodke na svoj bančni račun. Tako, to je popolnoma vse!

Verjeli ali ne, denar boste dobili nakazan navadno že po 15-ih minutah od trenutka, ko boste oddali kreditno vlogo in bo ta pregledana ter potrjena. Ker ni vsak primer enak drugemu lahko kdaj seveda traja nekoliko dlje a nikoli ne več kot 24 ur. Imate nekaj minut za izpolnjevanje vloge za kredit? Kaj še čakate?

Poceni gotovinski krediti

Če vas zanimajo ugodni gotovinski krediti, ki obenem od vas ne zahtevajo kopice dokumentacije in vožnje od vrat do vrat potem je mobilna banka prava izbira za vas. Ne le, da boste kredit naročili preko spleta pač pa zanj ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi ali kakšnega overjanja pri notarju.

Nekatere banke zahtevajo poroka ali zastavitev česa vrednega. V tem primeru to ne bo potrebno. Naslonite se nazaj v udoben fotelj, kliknite na spletno stran mobilne banke in za začetek uporabite kreditni kalkulator. Vanj vnesite želeni znesek kredita in izberite število mesečnih obrokov. Na voljo jih je do največ 12.

Enostavni in hitri gotovinski krediti

Enostavnost in hitrost sta veliki prednosti mobilne banke, ki svoje stranke tako zelo osrečuje, da se uvršča v sam vrh EU tovrstnih bank. Ko so gotovinski krediti na voljo tako ugodno je jasno, da nas zanima le še nekaj detajlov. Za začetek pregled kreditnega izračuna, ki bo zajemal tudi vse stroške kredita brez skrivanja v kakšnem drobnem tisku.

Najlepše pri vsem tem pa je, da boste lahko upravljali z gotovino kakor vas bo želja. In še nekaj. Pred odobritvijo na banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti, povsem vseeno pa je tudi, če kje že odplačujete kakšen kredit. Kliknite in naročite svojega!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq