Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gotovinski kredit

In to po vaši meri. Izberite gotovinski kredit, ki bo sestavljen tako kot si boste želeli sami. Opravite izračun kredita in izberite opcijo, ki vam je najbližje. To pomeni, da sami izberete tudi število obrokov glede na svojo plačilno sposobnost.

Če je ob tem tak gotovinski kredit še realiziran v istem dnevu, je zgodba zaključena. Vsekakor gre za storitev, ki je narejena po vaši meri. Glede na to, da berete ta članek, ste verjetno pristali tu zato, ker vas dejansko zanima kak ugoden gotovinski kredit. Povemo vam kako do njega!

Po gotovinski kredit kadarkoli

Ne glede na to ali je jutro in ste v službi, ste na poti domov, ali pa ste zvečer zleknjeni na kavč, lahko v vsakem trenutku oddate vlogo za gotovinski kredit po svoji meri. To vam omogoča naša mobilna banka, ki vam je ob vsaki uri dosegljiva na spletu.

Za obisk naše banke vam tako ne bo potrebno obuti čevljev in se odpraviti na pot. Enostavno boste v roke vzeli svoj pametni telefon in obiskali spletno stran naše mobilne banke. Že tu boste takoj prihranili kar nekaj časa. Še več pa ga vam bomo prihranili mi, z nadvse dostopnimi pogoji za odobritev.

Gotovinski kredit brez odvečne dokumentacije

Prav ste prebrali. V to štejemo dejstvo, da vam ne bo potrebno hoditi k delodajalcu ali v kadrovsko službo po potrdilo o zaposlitvi. Prav tako od vas ne bomo zahtevali, da karkoli overite pri notarju. Pri oddaji vloge preko spleta boste potrebovali samo dve reči.

Osebni dokument in številko bančnega računa. Pred tem boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali svoj optimalen gotovinski kredit in izbrali število obrokov v katerih ga želite odplačati. Na voljo vam nudimo do 12 mesečnih obrokov.

Gotovinski kredit čeprav enega že imate

Že imate gotovinski kredit na kateri drugi banki? Nič hudega. Če vam finančno stanje to dopušča, lahko brez težav najamete še enega pri nas. Prav tako so pri nas dobrodošli komitenti različnih bank, saj ne pogojujemo pridobitve kredita s tem kje imajo odprt svoj bančni račun.

Od vas ne bomo zahtevali nobenega potrdila ali računa kje in kako ste porabili denar iz naslova našega kredita. Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in v vaše domove prinašamo popolnoma novo, prijaznejšo izkušnjo najema kredita. Omogočamo vam popolnoma varen in enostaven najem kredita na daljavo.

Gotovinski kredit kar od doma

In ne le od doma. Ker boste za oddajo vloge potrebovali samo računalnik ali pametno mobilno napravo in povezavo v splet, boste svoj gotovinski kredit v resnici najeli od koderkoli. Z vikenda, s kakšnega izleta, med vožnjo z avtom na sopotniškem sedežu, izberite sami.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, postopek oddaje vloge pa vam bo vzel zgolj nekaj minut in klikov z miško ali prstom po telefonu. Denar vam bomo, po potrjeni vlogi s strani naše finančne službe, nakazali še isti dan. Največkrat pa bo to realizirano že po 15-ih minutah od potrditve. Hitro, da hitreje ne gre.

Verjamemo, da boste nad našo storitvijo navdušeni tako kot so navdušene vse naše dosedanje stranke.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq