Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gotovinski kredit izračun

Gotovinski kredit izračun

Vas zanima kam po gotovinski kredit izračun? Ko napoči čas za najem kredita je pred tem seveda dobro opraviti tudi izračun, ki pove natančno kakšen bo znesek kredita in kako visoke obresti bo potrebno plačati glede na obdobje odplačevanja. Po takšen izračun se navadno odpravimo na banko kjer bomo najeli kredit.

Če si za hitri kredit izberete mobilno banko pa boste poleg izračuna tudi naročilo kredita opravili kar preko spleta. Vas zanima kako? Obiščite spletno stran mobilne banke in najprej uporabite njihov kreditni kalkulator, ki ga boste našli tam. Z njegovo pomočjo si nato pripravite najboljši izračun kredita zase in ga preverite.

Gotovinski kredit izračun in dokumentacija

Ko bo gotovinski kredit izračun enkrat zadovoljil vaše apetite pa lahko nadaljujete že z izpolnjevanjem kreditne vloge. Morda še informacija, da bo izračun zajemal tudi vse stroške novega kredita. Kreditno vlogo boste izpolnili preko spleta pri čemer boste lahko uporabili računalnik, tablico ali pa enostavno vaš pametni telefon.

Navadno je potrebno ob naročilu priložiti tudi kup dokumentacije in različnih potrdil, a v tem primeru temu ne bo tako. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate redne mesečne prihodke. Brez potrdila o zaposlitvi, notarskega overjanja ali poroštva. Tudi pregled kreditne sposobnosti s pomočjo sistema Sisbon ne bo potreben.

Gotovinski kredit izračun pogoji

Da je pred vami izjemno enostaven najem gotovinskega kredita je že bolj ali manj jasno. Potem, ko boste opravili gotovinski kredit izračun in izpolnili vlogo za kredit jo boste preko spleta le še poslali in počakali, da jo odobrijo na strani banke. Vse skupaj boste opravili kar od doma, morda iz službe ali pa z dopusta.

Pogoji za najem hitrega kredita v mobilni banki so sila preprosti. Dovolj je, da ste državljan Republike Slovenije, imate v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke. Drugega tam ne boste potrebovali. Govorimo o banki, ki v EU sodi v sam vrh mobilnega bančništva.

Hitri gotovinski kredit izračun

Ne bosta pa hitra le gotovinski kredit izračun in oddaja kreditne vloge. Izjemno hitro bo sledilo tudi nakazilo na vaš račun. To se navadno opravi že 15 minut po uspešno oddani ter s strani banke potrjeni vlogi. Odvisno od posameznega primera pa boste na nakazilo najdlje čakali do 24 ur.

Ker kredit ni namenski, ga boste lahko potrošili za karkoli. Gre za kratkoročni kredit, ki je na voljo na do 12 mesečnih obrokov. Poljubno število obrokov za kredit si izberete že v samem kreditnem kalkulatorju in preverite kakšno obdobje odplačevanja bi bilo za vas optimalno. Finančne težave bodo v hipu pozabljene.

Gotovinski kredit izračun za primerjavo

Dejstvo je, da je gotovinski kredit izračun odličen tudi za primerjavo z drugimi. Prav to je ključ do najbolj ugodnega kredita, ki pa ni nujno vsakomur enako všeč. Nekdo si želi več obrokov, spet drugemu je bolj pomembno, da zadovoljuje vsem pogojem. Na mobilni banki boste zagotovo našli kredit po svoji meri.

Do mobilne banke lahko dostopate tudi s klikom na povezavo v tem članku. Gre za kredit, ki je nadvse transparenten saj boste imeli na vsakem koraku pred seboj vse potrebne informacije o kreditu in stroških. Denar je nakazan z računa na račun, brez skrivanja kakšnih pasti v drobnem tisku.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq