Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Gorenjska banka kredit

Gorenjska banka kredit

Ko razmišljate o tem ali je Gorenjska banka kredit pravi za vas ali pa bi morali pogledati še kam je najboljši nasvet, da si pogledate karseda veliko različnih ponudb in ponudnikov. Le tako boste lahko na koncu izbrali najboljše zase. Ni vedno nujno le najcenejši kredit najboljši. Morda pa potrebujete kaj drugega.

Denimo več denarja ali pa bolj ohlapne pogoje. V tem primeru je verjetno ena prvih izbir, ki jih morate preveriti mobilna banka. Mobilna je seveda zato, ker vam v banko v resnici ne bo treba. Obiskali jo boste kar preko spleta pri tem pa uporabili računalnik, tablico ali pa pametni telefon.

Gorenjska banka kredit in pogoji

Seveda vas zanimajo tudi pogoji za Gorenjska banka kredit ali kredit na kaki drugi banki. Verjamemo pa, da tako enostavnih kot jih ima mobilna banka ne boste našli daleč naokoli. Vas zanima kateri pogoji so to? Slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja in redni mesečni prilivi. Lahko verjamete, da je to vse?

Četudi ne morete vam mi povemo, da je to v resnici vse. Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiskovanja notarja in plačevanja storitev in brez poroka ali zastavitve. Dejansko boste za naročilo omenjenega hitrega kredita potrebovali samo osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor prejemate nakazila. To je to in nič drugega.

Gorenjska banka kredit ni težava

Že imate Gorenjska banka kredit ali kredit na kaki drugi banki? Ni problema saj lahko na mobilni kljub temu prejmete še enega. Tudi komitent banke vam ni treba postati. Le obiščite spletno stran banke, uporabite kreditni kalkulator in si za začetek izračunajte svoj optimalen kredit. Kako to storiti?

Enostavno. Zgolj vnesite znesek kredita izberite do 12 mesečnih obrokov, ki so na voljo in preverite ali vam je izračun po godu. Prav tako je dobro vedeti, da bo izračun pred vami vseboval tudi vse stroške kredita kar pomeni, da vam ničesar ne bodo prikrivali pred izpolnjevanjem kreditne vloge. In zanjo potrebujete le nekaj minut.

Gorenjska banka kredit izračun

Že imate Gorenjska banka kredit izračun ali pa imate že več podatkov tudi z drugih bank? Pravilno, saj jih boste lahko tako primerjali med seboj vsekakor pa boste še vedno gledali tudi na vse pogoje, ki jih posamezne banke zahtevajo. Mobilna banka na tem področju zagotovo prednjači.

Banka o kateri govorimo spada med najboljše mobilne banke v EU kar dokazujejo neštete zadovoljne stranke, ki se z veseljem vračajo takrat, ko znova potrebujejo denar. In takrat jih čaka še eno lepo presenečenje. Ker so se enkrat že izkazale, jim mobilna banka ponudi še mnogo hitrejšo pot do denarja. Imenuje se SMS kredit.

Gorenjska banka kredit je eden izmed

Največja napaka je kadar se človek usmeri zgolj v eno ponudbo. Povsem mogoče je, da bo na koncu vaš izbor Gorenjska banka kredit ali pa kredit na kaki drugi banki. Vseeno pa je potrebno gledati tudi širše in pokukati drugam. Kredit preko spleta bo hitro realiziran denar pa kmalu na vašem računu.

Kako kmalu? V resnici bliskovito hitro saj boste za izpolnjevanje kreditne vloge rabili le nekaj minut, ko pa bo ta s strani banke potrjena, se bo nakazilo na vaš račun izvedlo največkrat že kar po 15-ih minutah. V redkih primerih lahko traja nekoliko dlje nikakor pa ne več kot sprejemljivih 24 ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq