Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Delavska hranilnica stanovanjski kredit

Delavska hranilnica stanovanjski kredit

Vas zanima Delavska hranilnica stanovanjski kredit? Če kupujete stanovanje ali hišo potem ste morda med različnimi ponudbami naleteli tudi na omenjeno. O njej ste najbrž izvedeli vse kar vas zanima zato vam bomo na tej strani raje predstavili še eno izjemno možnost kako do denarja na katero morda še niste pomislili.

Govorili bomo o eni nadvse posebni mobilni banki. Mobilna zato, ker pride v vašo dnevno sobo ali pa na plažo med dopustom. Da bi naročili hitri kredit tam boste potrebovali samo računalnik, tablico ali pa svoj pametni telefon in pa dostop do spleta. Prav nobenih komplikacij, dodatne poti in dokumentacije ne boste rabili.

Delavska hranilnica stanovanjski kredit že imate?

Če morda Delavska hranilnica stanovanjski kredit že imate in ste se znašli v situaciji, ko je potrebno nekje na hitro najti nekaj denarja, bo mobilna banka znova idealen naslov za vas. Kot smo že omenili vam na banko ne bo treba hoditi. Dovolj bo, če boste obiskali njihov spletni naslov.

Na spletni strani mobilne banke nato uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte idealen kredit zase. Tega boste prejeli četudi že odplačujete en kredit prav tako pa ste lahko komitent katerekoli banke. V kalkulator vnesite želen znesek kredita in le še izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo ter preverite izračun, ki bo zajemal tudi stroške.

Delavska hranilnica stanovanjski kredit ni dovolj?

Če ste naročili Delavska hranilnica stanovanjski kredit in morda niste v popolnosti zadovoljni z zneskom ali pa denimo potrebujete še nekaj denarja za druge reči boste znova dobrodošli v mobilni banki. Ker je stanovanjski kredit namenjen nakupu nepremičnine tako seveda ne boste mogli z njim kupiti kaj drugega saj gre za namenski kredit.

Posojilo v mobilni banki pa je ne namensko kar pomeni, da boste lahko denar potrošili skladno s svojimi željami. Pri tem pa vam ne bo treba nikomur dokazovati kaj ste kupili in polagati računov ali potrdil o plačilu. Lahko si boste privoščili novo opremo, računalnik, Play Station skratka karkoli.

Delavska hranilnica stanovanjski kredit ni problem

Ker Delavska hranilnica stanovanjski kredit ne bo problem boste hitro lažje zadihali. In zakaj pravimo hitro? Zato, ker boste do denarja prišli že v roku 24 ur od oddane kreditne vloge in njene potrditve. V resnici se izplačilo navadno izvede še mnogo prej in sicer kar po 15-ih minutah po tem, ko je vloga s strani mobilne banke potrjena.

Denar vam bodo nakazali iz računa na račun saj gre za zelo transparenten postopek, ki sledi vsem zakonskim težnjam po poštenih kreditih. Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne banke v EU kar dokazuje tudi s svojim preglednim poslovanjem in delovanjem na še nekaterih drugih tujih trgih.

Delavska hranilnica stanovanjski kredit in papirji

Če je Delavska hranilnica stanovanjski kredit razumljivo nekoliko bolj zahteven s papirji in potrdili pa lahko rečemo, da v primeru mobilne banke s tem ne boste imeli težav. Za naročilo kredita boste namreč potrebovali samo osebni dokument in pa številko svojega bančnega računa. Kar se pogojev tiče so ti sila enostavni.

Pomembno je le, da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom v Sloveniji ter, da na svoj bančni račun prejemate redne mesečne prilive. Torej brez potrdila o zaposlitvi, brez overitve pri notarju in brez zastavitve ali poroka. Pred vami je ponudba, ki je ne smete in ne morete spustiti iz rok.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq