Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Delavska hranilnica kredit

Delavska hranilnica kredit ni za vas?

Ste med množico ponudbe posojil preverili Delavska hranilnica kredit, šli na NLB in še kam drugam pa ne najdete kredita zase? Morda še ni vse izgubljeno. Preverite tudi mobilno banko, ki je svojim strankam na voljo preko spleta kjer se uredi vse potrebno na najem posojila. Vas zanima kako do denarja?

Potrebovali boste napravo z dostopom do spleta, ki je lahko računalnik, tablica ali pa kar pametni telefon. Potem boste obiskali spletno stran mobilne banke in preverili ponudbo, ki je tam na voljo. Sledi naslednji korak, to je izračun kredita pri čemer boste uporabili enostaven kreditni kalkulator in izračunali optimalen kredit.

Naj vas Delavska hranilnica kredit ne obremenjuje

Tudi v primeru, da Delavska hranilnica kredit že bremeni vaše prihodke, lahko na mobilni banki zaprosite za novega. Obstoječi krediti oziroma posojila namreč niso ovira za pridobitev novega. Morda zaostajate s plačili za stari kredit in zato potrebujete nekaj denarja? Ni problema, denar na račun posojila iz mobilne banke lahko prosto zapravite za karkoli.

Načeloma lahko svoje obveznosti poravnate do konca in vam tako ostane zgolj en obrok mesečno namesto dveh. To boste najlažje preverili pri izračunu kredita kjer boste v kreditni kalkulator vnesli le znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov in takoj preverili ali je to posojilo tisto, ki vam ustreza.

Ko Delavska hranilnica kredit ni dovolj

Ok, morda je vaša situacija drugačna in ste najeli Delavska hranilnica kredit, kljub temu pa vam še nekaj denarja manjka za vse tisto kar si želite. Ne glede ali je to nov avto, motor, sedežna garnitura ali pa letni dopust, lahko z dodatnim kreditom na mobilni banki brez težav poskrbite za vse.

Kredit vam je na voljo ob zelo minimalnih pogojih, ki štejejo zgolj; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. Pri izpolnjevanju vloge za svoj kredit potrebujete samo osebni dokument in pa številko vašega bančnega računa ne glede na to na kateri banki ga imate odprtega.

Delavska hranilnica kredit vzame čas?

Če se vam mudi in bi Delavska hranilnica kredit prejeli prepozno potem povejmo, da na mobilni banki lahko vse skupaj uredite v le nekaj minutah. Brez potrdila o zaposlitvi, brez dodatnih stroškov pri notarju in brez poroka ali zastavitve. Kredit boste na daljavo naročili v nekaj klikih.

Izplačilo pa navadno sledi že 15 minut po obravnavani in potrjeni kreditni vlogi. Najdlje boste na denar čakali 24 ur kar pa se pripeti zelo redko. Mobilna banka sodi v vrh tovrstnih bank v EU in se lahko pohvali z izjemnimi referencami. Do kredita boste prišli kar v copatih od doma ali pa v kopalkah s plaže.

Delavska hranilnica kredit in primerjave

Pred najemom posojila vedno preverite katera ponudba je najbolj ugodna za vas. Je to Delavska hranilnica kredit, Abanka ali katera druga banka. Verjamemo pa, da vas bo ponudba mobilne banke do te mere navdušila, da za druge ne boste želeli več slišati. Vsekakor preverite in preračunajte.

Ko boste s prvim kreditom enkrat opravili vas bo v primeru, da se še kdaj oglasite po posojilo, pričakala še hitrejša in udobnejša storitev. Imenuje se SMS kredit, ponuja pa najem posojila z enostavnim SMS sporočilom. Moderna banka, ki orje ledino in premika standarde v svetu posojilništva je za naslednjim klikom. Na voljo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq