Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Dbs kredit

Imate Dbs kredit pa rabite še?

Če ste se v preteklosti že vezali na Dbs kredit in ste sedaj v situaciji, ko bi nujno potrebovali še nekaj denarja nikar ne obupajte. Čeprav ste morda drugje naleteli na gluha ušesa pa obstaja banka kjer lahko dobite kredit tudi, če kakšnega že odplačujete drugje. In kje se nahaja takšna banka?

Na spletu seveda. Ne le, da lahko dobite kredit čeprav enega že imate, pač pa vam zanj ne bo potrebno hoditi nikamor. Kredit boste uredili od doma, iz službe ali pa med posedanjem v parku. Kako? Enostavno saj za naročilo ne potrebujete drugega kot računalnik, tablico ali pametni telefon.

Je Dbs kredit premalo?

Četudi ste bili zadovoljni s tistim kar vam je dal Dbs kredit pa ni nujno, da je bilo dovolj. Nadgradite kredit še z enim na mobilni banki, ki sodi med najboljše tovrstne ustanove v EU. Posluje še v nekaj drugih državah izven Unije in slovi po svoji dostopnosti in enostavnih pogojih.

Kredit na tej banki boste namreč dobili že, če ste državljan Republike Slovenije imate v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov in prejemate redne mesečne prihodke. To bo v resnici popolnoma vse kar se pogojev tiče. Veste kaj to pomeni? Da boste za najem kredita potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa.

Dbs kredit lahko tudi poplačate

Ker boste lahko z denarjem na račun kredita na mobilni banki storili kar vas bo želja boste tako seveda lahko svoj stari Dbs kredit tudi poplačali. Na ta način vam bo ostala le ena mesečna obveznost in nekaj denarja v žepu za tisto kar potrebujete. V nadaljevanju pa nekaj več o postopku najema kredita.

Ta je nadvse enostaven saj poteka na daljavo, vse pa lahko opravite celo na svojem pametnem telefonu z dostopom do spleta. Najprej obiščite mobilno banko, nato pa uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte optimalen kredit zase. Vnesti bo treba le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov.

Dbs kredit je eden izmed mnogih

Sploh ni pomembno ali imate Dbs kredit ali pa govorimo o katerem izmed drugih kreditov in bank. Na mobilni banki so dobrodošli komitenti vseh bank saj odprt račun tukaj ni pogoj za pridobitev kredita. Ko boste tako opravili izračun in vas bo ta zadovoljil boste le še izpolnili kreditno vlogo in jo po spletu poslali v mobilno banko.

Ko jo bodo tam pregledali in odobrili pa se lahko nadejate zares hitremu izplačilu. V veliki večini primerov to namreč steče že po 15-ih minutah od potrditve, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Denar boste imeli tako na razpolago že v roku enega dne z njim pa boste lahko storili karkoli boste želeli.

Dbs kredit in dokumentacija

Če ste že imeli opravka z nabiranjem papirjev za Dbs kredit ali kredit na kateri drugi banki potem lahko na to kar pozabite. Na mobilni banki vam za kredit namreč ne bo potrebno predložiti potrdila o zaposlitvi niti ne hoditi k notarju na overitev kakšne pogodbe. Prav tako ne boste potrebovali poroka.

Kredit bo realiziran hitro tako kot hitro poteka vse na spletu. Vse skupaj pa postane še hitrejše, ko se naslednjič odločite za kredit na tej banki. Takrat vam bo namreč na voljo še hitrejša storitev, ki se imenuje SMS kredit. Samo eno SMS sporočilo bo dovolj za denar na vašem računu.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq