Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Addiko stanovanjski kredit

Addiko stanovanjski kredit ni na dosegu?

Ste v fazi življenja, ko se odločate za nakup lastne nepremičnine? Potem ste se zagotovo že srečali s ponudbami kot je Addiko stanovanjski kredit in morda ugotovili, da zadeve ne potekajo tako kot bi si želeli. Vendarle gre za zahteven kredit pri katerem je potrebno zagotoviti kar nekaj pogojev.

Tudi dokumentacije seveda, kredit pa je hkrati tudi dolgoročen in naporen za vsakega kreditojemalca. Žal navadno brez tovrstne pomoči ne gre. Kaj pa, ko človek potrebuje nekaj manj denarja v gotovini? Takrat pa boste zagotovo veseli naslednje informacije. Sedaj lahko hitri kredit namreč naročite kar preko spleta in sicer pri mobilni banki.

Ko je Addiko stanovanjski kredit nekoliko premalo

Super, uspelo vam je urediti vse potebno za Addiko stanovanjski kredit vendarle pa je znesek na koncu nekoliko prenizek. Morda pa niste računali s tem, da tega denarja ne boste mogli porabiti še za kaj drugega kot le nakup nepremičnine. V tem primeru bo mobilna banka idealna rešitev.

Denar na račun tega kredita je na razpolago za karkoli. Torej, nekaj opreme, belo tehniko, morda popravilo avtomobila, nove gume ali pa za luksuz in zabavo. Povsem vseeno saj ne gre za namenski kredit kot je denimo stanovanjski. Ker je izjemno nezahteven s pogoji pa lahko do njega pride praktično vsak Slovenec ali Slovenka.

Addiko stanovanjski kredit ne bo ovira

Že imate Addiko stanovanjski kredit ali pa kredit v kateri od drugih bank? Brez skrbi. Kredit na mobilni banki lahko dobite kljub temu in ne glede na to katere banke komitent ste. Pomembno je, da ste slovenski državljan, imate tukaj prijavljen stalni naslov bivanja in na bančni račun prejemate redne prilive.

To so vsi pogoji, ki jih bodo zahtevali od vas. Kredit boste naročili preko spleta kar pomeni, da boste sedli za računalnik ali pa v roke vzeli tablico ali pametni telefon. Brez posebnih orodij, programov in brez posebnega tehničnega znanja. Vse potrebno za kredit boste uredili v le nekaj kratkih minutah.

Zaostajate z obroki za Addiko stanovanjski kredit?

Ker lahko denar iz kredita potrošite za karkoli lahko rešujete seveda tudi težave, če ste denimo v zaostanku s plačili obrokov za Addiko stanovanjski kredit. Gre za zelo resen kredit in obveznost zato se s tem ni dobro šaliti. Potem, ko boste stvari uredili pa boste mirne glave poiskali nadaljnje rešitve.

Obiščite spletno stran banke in uporabite kreditni kalkulator. Najprej vanj vnesite znesek kredita, ki ga potrebujete in izberite število mesečnih obrokov. Na voljo jih je do 12. Nato preverite izračun in imejte v mislih, da bo zajemal tudi vse stroške kredita. Pošteno, transparentno in brez pretvarjanja. Denar je lahko na vašem računu zelo hitro.

Hitreje kot Addiko stanovanjski kredit

Seveda bo takšen spletni kredit urejen hitreje kot Addiko stanovanjski kredit ali pa podoben kredit kje drugje. V nekaj minutah boste izpolnili kreditno vlogo, jo oddali in počakali, da jo pregledajo ter odobrijo. Nato sledi le še nakazilo, ki pa je izvedeno zelo hitro.

Denar lahko pričakujete že v 15-ih minutah od potrjene vloge za kredit, odvisno od situacije in primera pa najkasneje v roku 24-ih ur. Do kredita boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja, iskanja poroka ali zastavitve. Tudi preverjanje vaše kreditne sposobnosti ne bo potrebno kar pomeni, da zapletov ne pričakujte. Ste že slišali za bolj ugoden kredit?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq