Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Addiko bank kredit

Vezani na Addiko bank kredit?

Prišel je čas, ki navadno pride takrat, ko je v žepu najmanj denarja. Servis avtomobila, obrabljene gume, otrok potrebuje nova oblačila, bližajo se dopust in še marsikaj bi se našlo. V resnici bi potrebovali eno hitro posojilo, a se temu težko nadejate, ker že imate Addiko bank kredit ali pa kredit na kakšni drugi banki.

Povsem nekaj običajnega kajti kar veliko potrošnikov ima v teku vsaj eno posojilo ali pa kakšen nakup na obroke v trgovini z belo tehniko in podobno. A to še ne pomeni, da ne morete do novega kredita. Po zaslugi moderne in napredne mobilne banke je sedaj to mogoče.

Je Addiko bank kredit na spletu?

Tega ali je Addiko bank kredit na voljo na spletu ne vemo lahko pa vam zatrdimo, da boste odličen kredit preko spleta lahko naročili pri mobilni banki. Ta v svoji dejavnosti sodi celo v sam vrh EU, posluje pa še v nekaj drugih državah izven Unije. V nadaljevanju vam zaupamo kako do kredita v nekaj minutah.

Če niste pretirano vešči uporabe računalnika in spleta pa boste z naročilom kredita opravili brez težav. Poleg tega, da je kredit na voljo na daljavo in boste ob tem potrebovali le računalnik, tablico ali pametni telefon pa boste soočeni tudi z izjemno malo pogoji banke.

Addiko bank kredit in dokumentacija

Ne glede na to kakšne papirje ste potrebovali za Addiko bank kredit boste za hitri kredit na mobilni banki potrebovali le osebni dokument in pa seveda bančno številko računa kamor prejemate redne dohodke. To bodo pravzaprav vsi pogoji, saj je storitev na voljo vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji.

Če se sprašujete kaj pa sedaj, povejmo, da lahko že začnete z izvajanjem vseh dejavnosti potrebnih za naročilo kredita. Pred vami je obisk spletne strani banke in kreditni izračun, ki vas bo zadovoljil do te mere, da boste kredit tudi naročili. Če vas zanima kako opraviti kreditni izračun vam povemo v nadaljevanju.

Izračun Addiko bank kredit

Če ste v preteklosti morda že opravljali izračun Addiko bank kredit oziroma ste zanj zaprosili na kateri drugi banki, potem povejmo, da je pred vami vsekakor najbolj enostaven izračun kredita, ki ga boste opravili kar sami. Na spletni strani mobilne banke vas čaka kreditni kalkulator, ki vam bo pri tem na voljo.

Vanj boste vnesli le nekaj podatkov kot je višina kredita in število obrokov ter preverili izračun. Obrokov je na voljo do 12, izračun pa bo na koncu poleg zneska kredita in višine obrokov vseboval tudi popolnoma vse stroške kredita. Do sem ne boste potrebovali več kot nekaj minut in klikov kar od doma.

Addiko bank kredit ne bo problem

Da bi prišli do hitrega kredita preko spleta na mobilni banki vaš morebiten Addiko bank kredit ne bo ovira. Obstoječi kredit imate lahko tudi naprej ali pa ga enostavno odplačate z denarjem na račun novega. Nato sledi izpolnjevanje kreditne vloge pri čemer bodite pozorni preden jo boste oddali.

Po pregledu s strani banke in potrditvi pa vas kaj kmalu že čaka nakazilo na vaš bančni račun. Ne bo vam terba čakati ves teden kajti izplačilo po potrditvi vloge steče navadno že po 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Z denarjem boste nato lahko prosto razpolagali in ga porabili za karkoli.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq