Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Zakon o potrošniških kreditih

Zakon o potrošniških kreditih

V svetu posojilništva veljajo določeni zakoni in pravila mimo katerih se ne sme in se jih držijo vse banke in posojilnice. Gre za Zakon o potrošniških kreditih, ki uravnava to področje in obenem varuje tako stranko kot banko. Tudi spletni krediti, ki so na videz bolj ohlapni sledijo pravilom.

Mobilna banka, ki hitre kredite ponuja preko spleta je ena najbolj cenjenih v EU na tem področju zato ste lahko popolnoma mirni vkolikor bi se odločili pri njih najeti svoj naslednji kredit. Poslujejo zelo transparentno in svojim strankam že v prvem koraku ponudijo kreditni kalkulator s katerim se pride do popolnoma vseh podatkov in stroškov.

Zakon o potrošniških kreditih najdemo na spletu

Tako kot večino reči tudi Zakon o potrošniških kreditih najdemo na spletu. Še bolje pa je, da se na spletu nahaja banka, ki omogoča najem kredita v celoti na daljavo. Potrebovali boste le računalnik, tablico ali pametni telefon in nekaj minut prostega časa. V resnici boste lahko posojilo naročili kar iz službe med malico.

Gre za sila enostaven postopek, ki se prične s kreditnim kalkulatorjem. Vanj boste vnesli znesek, ki si ga želite prejeti, izbrali število obrokov in preverili ali vam je izračun zadovoljiv. Za odplačilo je na voljo do 12 mesečnih obrokov, končni izračun pa bo zajemal tudi vse stroške kredita.

Zakon o potrošniških kreditih varuje

Zakon o potrošniških kreditih varuje vse udeležence v poslu zato je še kako dobrodošel. Pri najemu kredita preko mobilne banke ne boste potrebovali branja kakšnih pogodb in drobnega tiska saj ste lahko povsem prepričani, da za vas ni nikakršnih pasti. Hitri kredit pa mora biti tudi hitro realiziran kajne?

V tem primeru hitreje že skoraj ne bi šlo. Ko boste enkrat izpolnili kreditno vlogo in jo preko spleta poslali na banko jo bodo tam pregledali in potrdili, če bo ustrezno izpolnjena. Nato sledi nakazilo kredita na vaš bančni račun kar pa se navadno zgodi že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Spoštujmo Zakon o potrošniških kreditih

Ker je Zakon o potrošniških kreditih napisan v dobro vseh je pomembno, da se ga spoštuje in se ne najema kakšnih posojil na črno, saj to prinaša zgolj težave. Če menite, da je tako lažje, ker ne potrebujete veliko dokumentov samo pomislite. Za kredit na mobilni banki potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa.

Tako je! Čisto nič drugega. Če ste torej slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bivanja ter redne mesečne prihodke, ne boste potrebovali ničesar več. Brez potrdila o zaposlitvi, brez dragega notarja, poroka in brez vpogleda v Sisbon in preverjanja vaše kreditne sposobnosti. Enostavno!

Ko je Zakon o potrošniških kreditih na vaši strani

Naj bo Zakon o potrošniških kreditih vedno na vaši strani. Glede spletnega kredita pa je tako, da ga boste prejeli še preden se boste mogoče iz službe pripeljali do doma. Denar boste lahko potrošili za karkoli, ker ne gre za namenski kredit. Lahko si uredite stanovanje, kupite oblačila ali pa enostavno presenetite partnerja s kakšnim potovanjem.

Kredit lahko najamete tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete. Prav tako ni pomembno na kateri banki imate odprt bančni račun. Ne čakajte več, kliknite povezavo v tem članku in preverite super ponudbo mobilne banke. Kredit lahko iz udobja svojega doma naročite že v naslednjih minutah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq