Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unikredit banka

Unikredit banka vaša banka?

Že dolgo ne velja več, da lahko posojilo najamemo samo na svoji matični banki. To lahko storimo praktično na katerikoli banki čeprav pa imajo seveda vse svoje in drugačne pogoje. Če je denimo vaša matična Unikredit banka lahko še vedno najamete kredit tudi na mobilni banki, ki vam svoje storitve nudi kar na spletu.

To je zelo moderna banka, ki na svojem področju sodi med najboljše v EU in je zelo dostopna. Kredit tam lahko namreč naročite 24 ur na dan in to pod pogoji, ki jih boste našli le še malokje drugje. Dovolj bo, če ste državljan Slovenije, imate tukaj prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne prihodke.

Unikredit banka ne bo problem

Za najem kredita v tej mobilni banki ne boste potrebovali niti veliko dokumentacije. Poleg tega, da vam sploh ne bo treba od doma saj boste zgolj sedli za računalnik ali pa v roke vzeli tablico, morda kar svoj pametni telefon pa rabite samo še osebni dokument in številko bančnega računa Unikredit banka oziroma banke kjer imate račun odprt.

Za najem kredita ni pomembno katere banke komitent ste, prav tako pa vam na mobilni banki ne bo treba odpirati novega računa. Najem kredita je sila preprost in nadvse hiter. Za izpolnitev kreditne vloge ne boste rabili več kot par minut po potrditvi pa sledi tudi hitro izplačilo.

Primerjajte z Unikredit banka

Pred najemom posojila lahko primerjate pogoje in ponudbo, ki jo nudi vaša Unikredit banka z ostalimi, tudi z mobilno banko. Na spletni strani omenjene banke uporabite kreditni kalkulator in preverite ali vam izračun kredita ustreza. V kalkulator enostavno vnesite želen znesek, izberite do 12 mesečnih obrokov in poglejte izračun.

V njem bodo tudi vsi zajeti stroški tako, da večjih skrbi s tem ne boste imeli. Glede na to, da je pogojev zelo malo in, da izplačilo kredita sledi navadno že 15 minut po potrditvi vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur, je jasno, da je pred vami izjemno zanimiva ponudba hitrih kreditov.

Unikredit banka ali katera druga

Naj bo to Unikredit banka ali katera druga, povsem vseeno je za katero se odločite le, da ste s kreditom zadovoljni. Ni pa nujno, da bi ga povsod sploh dobili saj so ponekod zelo zahtevni pogoji. V mobilni banki za najem kredita ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi ali overjanja pri notarju.

Ko boste svoj prvi kredit na mobilni banki odplačali vas bo ta umestila na seznam zaupanja vrednih strank kar pa pomeni, da boste prihodnjič do denarja lahko prišli še hitreje. Zgolj s poslanim SMS sporočilom. Omenimo še, da lahko z denarjem na račun tega kredita kupite ali plačate karkoli.

Unikredit banka kredit lahko odplačate

Če na Unikredit banka že imate v teku kakšno posojilo lahko novo na mobilni banki kljub temu dobite. Lahko odplačujete oba hkrati lahko pa se odločite in starega odplačate ter obdržite samo eno mesečno obveznost. O tem se boste lažje odločili, ko boste imeli pred seboj enkrat izračun kredita na mobilni banki.

Ta vam bo v pomoč tako pri tem kot pri načrtovanju nadaljne porabe saj zagotovo že veste za kaj vse potrebujete denar. Za konec pa še ena super informacija. Pred odobritvijo kredita na mobilni banki ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Vpogleda v Sisbon tako ne bo. Na voljo vse dni v letu!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq