Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unikredit bank

Želite primerjati Unikredit bank?

Ste v fazi, ko iščete zase najbolj ugodno posojilo in izbirate med različnimi ponudbami? To je seveda zelo dobrodošlo in ne glede na to ali imate račun odprt pri Unikredit bank ali kje drugje, je vedno dobro pogledati na različne naslove. Eden teh se nahaja tudi na spletu.

Gre seveda za spletno mobilno banko, ki je mobilna v tem pogledu, da pride dobesedno k vam v dnevno sobo ali pa na vikend. Dosegljiva je namreč 24 ur na dan preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. Drugega za obisk te banke ne boste potrebovali. Če želite hitro in brez komplikacij do denarja, bo to pravi naslov.

Ko Unikredit bank morda ni dovolj

Če ste na svoji banki morda že povpraševali za posojilo ali pa ga denimo najeli pri Unikredit bank ali na kateri drugi banki, lahko še vedno pridete do novega posojila pri mobilni banki. Ta namreč med pogoji ne našteva, da kakšnega kredita ne smete imeti že od prej.

Bo pa na vas, da se odločite ali lahko plačujete dve obveznosti na mesec ali pa bi morda raje stari kredit poplačali in odplačevali samo enega. Hitri kredit pri mobilni banki vam je na voljo na do 12 mesečnih obrokov, izračun kredita pa si lahko pripravite kar sami in sicer na njihovi spletni strani.

Imate TR pri Unikredit bank?

Sploh ni pomembno kje imate odprt bančni račun. Ali je to NLB, Unikredit bank ali katera druga banka. Za najem kredita v mobilni banki vam ni potrebno postati njihov komitent. Prav tako pa so zelo skopi s preostalimi zahtevanimi pogoji. V resnici bodo čisto dovolj trije osnovni pogoji.

Slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prihodki. Pri izpolnjevanju vloge za kredit boste morali imeti samo osebni dokument in številko bančnega računa zato se lahko izpolnjevanja vloge lotite dejansko kadarkoli. Seveda pa poprej izdelajte in preverite izračun kredita, vnesite znesek kredita in število obrokov ter preverite ali vam je izračun po godu.

Bi Unikredit bank posojilo odplačali?

Seveda se lahko po izračunu odločite tudi, da boste posojilo pri Unikredit bank ali na drugi banki izplačali. Na ta način poskrbite še, da vam ostane nekaj denarja za tisto kar potrebujete in ostala vam bo samo ena mesečna obveznost. Vlogo za kredit boste brez težav izpolnili v nekaj minutah.

Potem, ko jo boste oddali, jo bodo na strani banke preverili in, če bo ugotovljeno, da je vse v redu kredit tudi odobrili. Kar nekoliko pa šokira hitrost izplačila, ki se običajno sprovede že po 15-ih minutah od potrditve. Glede na posamezen primer se lahko morda nekoliko zavleče a nikoli več kot do 24 ur.

Lahko ostanete na Unikredit bank

Kot smo ugotovili je povsem vseeno ali imate bančni račun odprt pri Unikredit bank, NLB ali kje drugje in tudi ali že kak kredit odplačujete tam. Za najem kredita v mobilni banki ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, prav tako pa ne obiska notarja ali iskanja poroka.

Z denarjem boste lahko prosto razpolagali. Gre namreč za ne namenski kredit, ki se lahko prosto porabi. Greste na dopust in bi še nekaj malega rezerve? Morda bi kupili kakšno presnečenje za partnerja ali pa polepšali svoj dom. Sedaj je vse to na dosegu roke, kar preko spleta in v le nekaj minutah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq