Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unicredit izračun kredita

Unicredit izračun kredita

Potrebujete Unicredit izračun kredita? Potem se boste morali pozanimati na ustreznem naslovu kjer vam ga bodo pripravili. Kljub temu pa si vzemite čas in poglejte še kam drugam. Več ponudb, več velja saj boste le tako na koncu lahko izbrali najboljšo. Ste vedeli, da si lahko izračun kredita pripravite kar preko spleta?

Res je. Naj vam povemo za en primer kjer je to sila enostavno obenem pa v nekaj klikih lahko celo naročite kredit. Brez obiska banke in brez nepotrebne dokumentacije, ki jo morda zahtevajo drugje. Mobilna banka bo za hitri kredit od vas potrebovala le osebni dokument in številko bančnega računa.

Primerjajte Unicredit izračun kredita

Če Unicredit izračun kredita že imate ga boste lahko primerjali z drugimi. Tudi s tistim, ki si ga boste pripravili na mobilni banki. To sploh ne bo težko ali zapleteno kajti vnesti boste morali le znesek kredita izbrati do 12 mesečnih obrokov in preveriti izračun, ki bo obenem zajemal tudi vse stroške.

Kreditni kalkulator boste našli na spletni strani banke katero lahko obiščete s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Torej ne glede na to koliko je ura in kje se nahajate. Dobesedno lahko kredit naročite tudi iz postelje. V nadaljevanju povemo še vse ostale podrobnosti in dobre novice, ki jih je kar nekaj.

Unicredit izračun kredita ne kaže dovolj?

Zgodi se, da človek postopa od banke do banke prosi za posojilo, a ga ne dobi oziroma mu ni po godu. Pa recimo, da vam Unicredit izračun kredita ni pokazal zneska, ki ste ga imeli v mislih. Kaj sedaj? Na voljo imate celo dve rešitvi, odločitev na koncu pa bo seveda vaša. Lahko namreč najamete še en kredit.

Morate pa biti v tem primeru previdni in biti prepričani, da boste obe obveznosti lahko odplačevali. Če kredit že imate, lahko z novim starega poplačate in z novim pridobite dovolj denarja, da vam ostane še za vse tisto kar ste imeli v mislih.

Naj vas Unicredit izračun kredita ne skrbi

Čeprav morda Unicredit izračun kredita ne pokaže dovolj, ali pa se vam podobno zgodi na katerikoli drugi banki, ste vedno dobrodošli tudi na mobilni. Gre za to, da lahko do kredita dostopajo komitenti vseh različnih bank in potroški, ki kakšen kredit morda že odplačujejo. Za kredit na mobilni banki je le malo pogojev.

Dovolj je namreč že, da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem tukaj in, da prejemate redne mesečne dohodke. Če izpolnjujete te osnovne pogoje praktično ni ovir, da se ne bi lotili izpolnjevanja kreditne vloge. Ta del vam bo vzel le nekaj minut prostega časa, vse pa boste opravili preko spleta.

Unicredit izračun kredita in drugi pogoji

Morda niste bili zadovoljni ob pogledu na Unicredit izračun kredita, ali pa niste zadostili vsem pogojem, ki jih imajo različne banke. Verjamemo, da na mobilni banki ne boste naleteli na negativen odziv kajti gre zares za osnove bančnega poslovanja in minimalne zahteve do potrošnika, ki kredit najema.

Postopek je nadvse transparenten saj boste imeli v vsakem trenutku pred seboj vse potrebne podatke vključno s stroški kredita. Ko je kreditna vloga potrjena se izplačilo na račun navadno izvede že po 15-ih minutah, odvisno od posameznega primera pa se na denar čaka najdlje 24 ur. Ste le še nekaj klikov in minut oddaljeni od nakazila.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq