Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ugodni kredit

Ali sploh obstaja ugodni kredit?

Najprej se vprašajmo kaj ugodni kredit sploh je? Je to kredit, ki ima izredno nizke obresti, malo stroškov, ali pa je to morda kredit, ki je na voljo širši populaciji pod enostanimi pogoji? Vprašanj na to temo je menda vsaj toliko kot je ljudi, ki bi kredit radi najeli.

Dejstvo je, da so takšni krediti za nekoga ugodni za drugega pa morda ne. Torej je potrebno v prvi vrsti vedeti kaj od kredita pričakujete in kako je z vašo sposobnostjo, da zadostite izbranim pogojem posamezne banke ali posojilnice. Mi imamo vsekakor za vas informacijo ob kateri nihče ne bo ostal ravnodušen.

Ko ugodni kredit naročiš od doma

Ste kdaj pomislili kako lepo bi bilo, da bi posojilo najeli kar od doma? Iz udobnega naslanjača, morda med vožnjo z avtobusom ali pa med srebanjem kavice v priljubljenem lokalu. Danes je takšen ugodni kredit možno najeti na ta način, saj se vsi postopki odvijejo preko spleta.

To pomeni, da bo vse kar boste potrebovali le računalnik ali pa denimo tablica oziroma pametni telefon ter dostop do spleta. V le nekaj klikih boste uredili vse potrebno za najem kredita pri tem pa ves čas vedeli koliko vas bo stal saj pred vami stroškov ne bodo prikrivali v drobnem tisku kakšne pogodbe.

Ko je ugodni kredit tudi hiter

Zdaj je že jasno, da bo omenjen ugodni kredit tudi hiter saj se na spletu vse odvija bliskovito hitro. Tudi z najemom kredita pri mobilni banki ne bo nič drugače. Na začetku boste opravili izračun kredita pri čemer vam bo pomagal kreditni kalkulator na spletni strani banke.

Njegova uporaba je nadvse preprosta saj boste vanj vnesli le znesek kredita in izbrali število mesečnih obrokov v katerih boste kredit odplačali. Na voljo jih je do 12. Izračun bo hitro pred vami in bo zajemal vse pomembne podatke med katere sodijo tudi stroški kredita. Potem boste že nared za naslednji korak, ki bo izpolnjevanje kreditne vloge.

Oddaja vloge za ugodni kredit

Da je ugodni kredit lahko tudi poceni in enostaven dokazuje storitev mobilne banke, ki se v svoji branži uvršča celo v sam vrh EU. Glede na moderno storitev, ki je dostopna vsem državljanom Slovenije s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prihodki, to sploh ne čudi. Kaj pa papirji?

Od dokumentov boste v resnici potrebovali le dve zadevi. Osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Izpolnjevanje kreditne vloge vam ne bo vzelo več kot nekaj kratkih minut, po oddaji pa bo sledilo tudi hitro preverjanje in potrditev, če bo vse v redu. Denar bo nakazan že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Za ugodni kredit ni treba daleč

Kot vidite za ugodni kredit ni treba praktično nikamor saj vam ne bo treba niti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi ali pa denimo k notarju na podpis pogodbe. Prav tako pa ne boste potrebovali poroka ali zastavitve. Če vas je vse to navdušilo pa povejmo še nekaj.

Pred odobritvijo kredita na strani banke ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v sistem Sisbon. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali ne glede na to za kaj ga želite porabiti. Naslednjič pa vam bo na voljo celo še hitrejša storitev, ki se imenuje SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq