Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit skb

Imate stanovanjski kredit skb in rabite nekaj denarja?

Stanovanjski kredit skb je eden od nepremičninskih kreditov, ki so namenjeni nakupu stanovanja, hiše ali druge stanovanjske nepremičnine. Načeloma je danes tako, da brez kredita kaj takšnega že težko kupimo zato seveda ni s tem nič narobe. Kaj pa, če porebujemo še nekaj denarja za kaj drugega?

Slabost stanovanjskih kreditov je v tem, da so namenski in jih lahko koristimo le za nakup nepremičnine. Če bi želeli v roki še nekaj denarja za druge reči pa bo najbolje pogledati za kakšnim hitrim in kratkoročnim kreditom. Ste vedeli, da lahko danes že povsem brez težav do takšnega kredita pridete kar preko spleta?

Stanovanjski kredit skb ne bo ovira

Če ste ta hip pomislili, da do novega kredita ne morete, ker že imate stanovanjski kredit skb ali posojilo v kateri drugi banki, potem imamo za vas dobre novice. Navkljub obstoječemu kreditu lahko še vedno pridete do novega na mobilni banki. Ob tem pa ne boste potrebovali ne veliko časa niti dokumentacije.

Ko smo pri tej povejmo, da bosta povsem dovolj osebni dokument in številka bančnega računa na katerikoli banki kamor prejemate redne prihodke. Ste slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi prilivi? Potem je to nekako vse kar potrebujete, da bi lahko oddali kreditno vlogo in se že kaj kmalu razveselili denarja na računu.

Ko je stanovanjski kredit skb breme

Hitri kredit preko spleta vam lahko še kako prav pride, če ste s plačevanjem za svoj stanovanjski kredit skb morda v zaostanku. Sploh ni pomembno za kaj natančno potrebujete denar kajti po namenu vas ne bo spraševal nihče. Nova stanovanjska oprema, računalnik, otroška soba, potovanje, privoščite si lahko karkoli si želite.

Čeprav je v igri zelo malo papirologije in bo vse skupaj potekalo na daljavo preko spleta ste lahko popolnoma mirni. Mobilna banka deluje transparentno in pošteno. Najprej boste obiskali spletno stran banke in seveda uporabili kreditni kalkulator ter izračunali kredit, ki ga potrebujete. Vnesli boste znesek, izbrali število obrokov in preverili.

Bi stanovanjski kredit skb radi odplačali?

Nemalokrat se zgodi, da nekdo, ki že odplačuje nek kredit in potrebuje denar raje najame drugega in z njim pokrije vse. Če je vaš stanovanjski kredit skb denimo v zaključku in bi ga radi poplačali ter si ob tem zagotovili še nekaj gotovine, bo hitri kredit pri mobilni banki odlična rešitev.

Za izpolnjevanje kreditne vloge ne boste potrebovali nič posebnega. Vse boste postorili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona, cel postopek pa vam bo vzel le nekaj minut. Ko bo vloga enkrat oddana in pregledana ter potrjena s strani banke, boste na denar lahko računali že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Če je stanovanjski kredit skb malce prenizek

Ne glede na to ali najmate stanovanjski kredit skb ali pa ste ga že najeli oziroma boste to storili v kaki drugi banki, se seveda lahko zgodi, da končni znesek ne bo povsem po vaših željah. Tudi v tem primeru si lahko seveda pomagate s kreditom pri mobilni banki in si zagotovite denar še za opremo ali kaj drugega.

Mobilna banka sodi v sam ožji vrh EU bančnih storitev preko spleta zato ne čudi, da imajo uporabniki o njej povedati zgolj lepe reči in pohvale. Ker se storitev ves čas nadgrajuje pa ne bo presenečenje niti, da vas bo po uspešno zaključenem prvem kreditu naslednjič čakala še hitrejša storitev SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq