Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Stanovanjski kredit delavska hranilnica

Stanovanjski kredit Delavska hranilnica

Iščete stanovanjski kredit delavska hranilnica? Na našem trgu je zares veliko različnih bank in posojilnic, a je res, da stanovanjskega kredita pri vseh ni moč dobiti. Prav tako se razlikujejo pogoji od banke do banke, zato je dobro preveriti karseda veliko različnih. Če poleg stanovanjskega kredita potrebujete še nekaj denarja pa imamo morda za vas rešitev.

Ste že slišali za mobilno banko? Gre za banko, ki navdušuje potrošnike s svojimi krediti kar preko spleta. Brez vstopa v banko drugače kot s pomočjo računalnika, tablice ali telefona boste v le nekaj minutah lahko naročili ugoden hitri kredit za katerega boste potrebovali zelo malo papirjev.

Ko stanovanjski kredit delavska hranilnica ni dovolj

Če ste morda v procesu nakupa stanovanja in vam pri tem pomaga stanovanjski kredit delavska hranilnica pa je kljub vsemu možno, da je potrebno stanovanje prenoviti, kupiti nekaj opreme, morda zgolj belo tehniko. Jasno je, da ob nakupu nepremičnine na računu ni veliko denarja zato si velikokrat pomagamo s krediti.

K sreči je mobilna banka zelo napredna banka in svojim uporabnikom omogoča dostop do kredita tudi v primeru, ko kakšnega že odplačujejo na drugi banki. Torej, vaš obstoječi kredit ne bo ovira do novega, ki ga boste ob zelo malo pogojih naročili kar preko spleta. Gre za res sila enostaven postopek.

Bi stanovanjski kredit delavska hranilnica pokrili?

Morda pa ste v nekoliko drugačni situaciji in stanovanjski kredit delavska hranilnica že imate, pa bi ga radi izplačali ali pa vam je zgolj nekaj malega zmanjkalo za redno odplačevanje. Tudi v tem primeru si lahko seveda pomagate s kreditom na mobilni banki, ki bo urejen že v roku 24-ih ur.

Obiskali boste spletno stran banke na kateri vas bo za začetek pričakal kreditni kalkulator. Le višino kredita boste izbrali in število mesečnih obrokov pa bo izračun že nared. Obrokov je na voljo do 12, v naslednjem koraku pa boste lahko pričeli že izpolnjevati kreditno vlogo. Dokumentacija? Samo osebni dokument in številka bančnega računa.

Za stanovanjski kredit delavska hranilnica ne izpolnjujete pogojev?

Če za stanovanjski kredit delavska hranilnica ne izpolnjujete vseh pogojev boste morali poiskati kakšno drugo rešitev. Kredit na mobilni banki je sicer kratkoročni in namenjen premostitvam in manjšim nakupom, reševanju zaostalih računov, ali pa denimo za kak lep izlet. Stanovanjski kredit je vendarle nekoliko drugačen in bolj zahteven do potrošnika.

V primeru, da potrebujete nekaj gotovine za karkoli pa vsekakor odklikajte na spletno stran mobilne banke. Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, denar pa se bo navadno znašel na vašem računu že 15 minut po potrditvi vloge s strani banke. Denar boste lahko porabili za karkoli boste želeli.

Dokumenti za stanovanjski kredit delavska hranilnica

Seveda ste za svoj stanovanjski kredit delavska hranilnica potrbovali kar nekaj dokumentacije. Vsi nepremičninski krediti so precej bolj zahtevni saj so dolgoročni in vsebujejo precejšnje zneske. V primeru kredita na mobilni banki pa vas ne bo strah glede prihodnosti kajti vaš kredit bo precej hitro odplačan. Kaj pa ostali pogoji?

Dovolj bo že, da ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov ter prejemate redne mesečne prihodke. To je vse. Govorimo o mobilni banki, ki na tem področju sega v sam vrh EU in se ponaša z izjemno zadovoljnimi strankami, ki z veseljem priporočajo usluge banke tudi svojim prijateljem.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq