Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Skb stanovanjski kredit

Potrebuje vaš Skb stanovanjski kredit malo pomoči?

Nakup lastnega stanovanja. Trenutek, ko vsakomur vztrepeta srce in trenutek, ki ga nestrpno pričakujemo vsi. A nakup stanovanja nikakor ni enostavna naloga. Gre za projekt, ki je zelo zahteven in od človeka terja marsikaj. Za začetek delavnost in redno službo. Razen v primeru, ko vam ključi padejo v roke s strani staršev, a to je že druga zgodba.

Če ostanemo pri naši, v kateri si bomo sami kupili stanovanje, je vsekakor ena od možnosti tudi posojilo na banki. Imeli smo stranko, ki je že imela Skb stanovanjski kredit in jo je zanimalo ali lahko dobi morda še kakšno dodatno posojilo, saj ni uspela s prvim kreditom nakupiti vsega kar je želela.

Z nami lahko Skb stanovanjski kredit še nadgradite

Tako smo odgovorili na njeno vprašanje. Seveda jo je zanimalo, ali bodo pogoji enaki kot za njen Skb stanovanjski kredit, kakšne dokumente potrebuje in podobno. Zgodilo se je pač, da je bilo prvotnega kredita dovolj ravno za nakup stanovanja, zmanjkalo pa je nekaj malega za opremo in druge malenkosti.

Predlagali smo ji naj obišče spletno stran naše mobilne banke in preveri kako do kredita pri nas. Tam jo je pričakal kreditni kalkulator s pomočjo katerega je zelo enostavno prišla do vseh potrebnih podatkov in zadovoljno ugotovila, da lahko najame ravno pravi kredit zase.

Skb stanovanjski kredit ni ovira

Večina ljudi misli, da ob obstoječem kreditu ne more drugje najeti še enega. Tako je menila tudi naša omenjena stranka, ki je že imela Skb stanovanjski kredit. Razveselila se je dejstva, da lahko pri nas kljub temu najame še en kredit in z njim pokrije tisto kar ji je še manjkalo.

Nov TV, pohištvo in nekaj malega zase, pa je bilo življenje v trenutku drugačno. Potrebovala pa ni drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Potem je izpolnila vlogo za kredit na spletu, jo preko spleta oddala in tudi prejela denar, ne da bi ji bilo sploh treba od doma.

Bo hitreje kot Skb stanovanjski kredit?

Preden je videla, da bo vse skupaj potekalo zares ekspresno hitro, nas je vprašala ali bo šlo kaj hitreje kot za Skb stanovanjski kredit. Vlogo je izpolnila in oddala v nekaj minutah, denar pa smo ji nakazali že po 15-ih minutah od trenutka, ko jo je naša finančna služba potrdila.

Načeloma je potek izplačila vedno podoben, razen v posameznih primerih, ko lahko traja nekoliko dlje. A kljub temu ne več kot 24 ur. Torej, vsekakor dovolj hitro, da boste še isti, ali pa naslednji dan kupili vse tisto kar potrebujete. No ja, morda pa denar potrebujete za kaj drugega.

Skb stanovanjski kredit za nakup stanovanja

Denar, ki ga boste prejeli na račun kredita najetega v naši mobilni banki, lahko porabite za karkoli. V nobeni točki vam ne bomo pogojevali za kaj ga lahko namenite, niti od vas ne bomo zahtevali kakšnih računov ali potrdil o nakupu. Skb stanovanjski kredit in stanovanjski krediti na sploh so seveda namenjeni nakupu stanovanja.

Z našim kreditom pa boste lahko nakupili še vse kaj drugega, ali pa zgolj plačali kakšne zapadle obveznosti in račune. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, pred tem pa vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali. Ne potrebujete niti potrdila svojega delodajalca, ali obiska notarja.

Hitro, ugodno in zanesljivo!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq