Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

SKB kredit

Vas zanima SKB kredit ali kredit na sploh?

Na tej strani ste pristali, ker ste verjetno iskali SKB kredit, oziroma kakšne splošne informacije o kreditih. Lahko vam sporočimo veselo novico. Tule sicer ne bomo govorili o kreditih različnih bank, pač pa vam bomo predstavili zelo posebno banko, ki vam je na voljo v vsakem trenutku.

V želji za kreditom se človek obrne na različne naslove. Na svojo banko, na konkurenčne, pa tudi na posojilnice in še kam drugam. Verjetno pa je vsem skupno eno in sicer, da bi do kredita prišli hitro in pod ugodnimi pogoji. In kaj v resnici sploh je hitro in ugodno?

Je vaš kredit dražji kot SKB kredit?

Kot smo že predhodno omenili, tokrat ne bomo govorili o drugih bankah, zato tudi ne bomo delali primerjav ali je SKB kredit dražji ali cenejši kot kateri drugi. V tem delu vam želimo razložiti, da vsi ljudje ne gledajo enakih točk, ko se vprašajo kaj je hiter in ugoden kredit.

Za nekatere je hiter kredit tisti, ki ga dobijo v enem tednu in ugoden tisti, ki prinaša najmanj stroškov. Za druge pa je hiter kredit zgolj tisti, ki je na voljo v enem dnevu, oziroma takoj. Kar se ugodnosti tiče, pa ne gledajo morda samo na stroške, ampak, da ga je moč dobiti pod ugodnimi pogoji. To pa je povsem druga zgodba.

Ali potrebujem manj papirjev kot za SKB kredit?

Vsaka banka ima navedene svoje pogoje pod katerimi vam odobri kredit, zato bomo tokrat govorili zgolj o naših. In tako zelo dostopni, kot so pogoji za pridobitev kredita pri nas, so le še redko kje. Če ste v preteklosti že najemali kredit drugje, ali pa morda ta hip odplačujete SKB kredit, boste vedeli kateri so vsaj osnovni pogoji za pridobitev kredita.

V naši mobilni banki imamo zelo jasne in minimalne zahteve glede tega. Kreditojemalec mora izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Biti mora državljan Republike Slovenije,
  • imeti v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče,
  • prejemati redne prilive
  • imeti operativen bančni račun.

Ste pričakovali precej daljši seznam? No, to je to pri nas.

Ste že najeli SKB kredit? Ni problema, dobrodošli tudi pri nas!

Čeprav morda že odplačujete SKB kredit, pa to ne pomeni, da ga ne morete dobiti še pri nas. Če izpolnjujete naštete pogoje, imate osebni dokument in številko bančnega računa, lahko pričnete z izpolnjevanjem vloge za kredit. Prav ste prebrali!

Ne bo vam treba nikamor, saj naša mobilna banka deluje na spletu. Prav tako vas ne bomo pošiljali po potrdila k vašemu delodajalcu, niti k notarju. Vse skupaj boste v nekaj klikih in minutah, uredili kar preko spleta. In ja, tudi izplačilo kredita lahko pričakujete zelo hitro.

Za SKB kredit sem moral biti komitent

Brez skrbi. Tudi pri tem vam bomo pogledali »skozi prste«. Pri nas so dobrodošli tudi komitenti drugih bank, tako kot ne omejujemo naših storitev v točki, ko ima oseba že v teku kredit kje drugje. Torej, če že odplačujete SKB kredit ali pa ste komitent te ali katere druge banke, lahko še vedno dobite kredit pri nas.

Ta vam bo na voljo pod ugodnimi pogoji, za odplačilo pa boste imeli na izbiro do 12 mesečnih obrokov. Denar, po uspešno oddani in potrjeni vlogi, navadno izplačamo že po 15-ih minutah. Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq