Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Skb kredit izračun

Skb kredit izračun

Se odpravljate na dopust, ali pa vam je morda padlo na misel, da bi renovirali stanovanje, finančno stanje pa ni najbolj optimalno? Potem ste zagotovo že pomislili tudi na kakšen kredit. Morda ste celo povprašali na kakšni banki, pridobili Skb kredit izračun, šli še kam, a niste povsem zadovoljni.

Rešitev v tem hipu vam ponuja mobilna banka, ki ima za vas ugoden hitri kredit kar preko spleta. Mobilna se imenuje zato, ker dejansko ni potrebe hoditi v banko pa niti kam drugam. Za omenjen kredit boste namesto čevljev potrebovali le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Super kajne?

Skb kredit izračun morda že imate?

Če Skb kredit izračun ali izračun s katere druge banke že imate potem lahko različne ponudbe tudi primerjate med seboj. Tudi na mobilni banki si lahko kar sami pripravite izračun kredita. Na spletni strani banke vas bo pričakal zelo enostaven kreditni kalkulator kamor boste vnesli želen znesek izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili izračun.

Če vam ta ne bo po godu pa si boste enostavno naredili še enega. Izračun bo zajemal vse potrebne informacije, višino posameznih obrokov in bo vključeval tudi vse stroške kredita. Gre za izjemno transparenten kredit pri katerem boste vedno vedeli kako reči stojijo. Kaj pa pogoji?

Za Skb kredit izračun nekaj papirjev?

Če ste za Skb kredit izračun potrebovali nekaj dokumentov oziroma podatkov, pa si boste kredit na mobilni banki pripravili kar sami brez nepotrebnih komplikacij. Tudi sam najem kredita poteka podobno enostavno saj zanj ne boste potrebovali veliko papirjev.

Ker je pogoj le, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in prejemate redne prihodke to pomeni, da boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo. Brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in brez zastavitve ali poroka. Težko verjeti, a preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti. Pred vami je verjetno ponudba kakršne še niste imeli.

Ko Skb kredit izračun ne zadostuje

Če vas je Skb kredit izračun spravil malce v slabo voljo pa ni nobene potrebe za to. Čeprav kaže morda nekoliko manj kot ste pričakovali lahko ta kredit enostavno dopolnite s posojilom na mobilni banki. Če se vam zdi, da oboje ne gre skupaj povejmo, da obstoječi kredit ni ovira za pridobitev novega.

Vseeno je tudi na kateri banki imate odprt račun saj za najem kredita v mobilni banki ne rabite biti njen komitent. Kredit je kratkoročen in je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev, denar pa lahko potrošite za karkoli želite. Brez kakšnih potrdil ali računov o nakupu.

Skb kredit izračun naj bo vodilo

Izračuni kot je Skb kredit izračun in tisti z drugih bank naj vam vedno služijo za vodilo, ko boste kredite in ponudbe primerjali med seboj. Nekomu bo všeč eno, spet drugemu nekaj drugega. Verjamemo pa, da ima mobilna banka za vas idealno ponudbo, ki je ne gre prezreti.

Ker spada v sam vrh EU mobilnega bančništva ne čudi, da jo obišče tako veliko uporabnikov. Vlogo za kredit boste v par minutah izpolnili in oddali preko spleta, denar pa vam bodo na račun nakazali po potrditvi vloge navadno že kar po 15-ih minutah. Odvisno od primera pa lahko traja najdlje 24 ur.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq