Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Skb izračun kredita

Skb izračun kredita je le en korak

Če želite dober kredit vam priporočamo, da najprej opravite informativni izračun kredita. Stranka, ki se nam je oglasila je dejala, da že ima skb izračun kredita in se je tudi odločila za najem kredita pri tej banki. Ker je bila z izračunom zadovoljna, je bila to seveda logična poteza.

Naknadno pa se je spomnila, da je pozabila upoštevati še nakup nečesa precej pomembnega, za kar pa seveda ni imela več denarja. Zdaj je bila v dilemi kaj storiti in svetovali smo ji, naj vzame še en kredit na naši mobilni banki preko spleta. Sprva ni verjela, da je to mogoče, a je ugotovila, da imamo na voljo kredite pod zelo dostopnimi pogoji, kar je rešilo njene težave.

Hitro kot skb izračun kredita

Ko je vprašala kako hitro lahko pride do denarja, smo ji z veseljem posredovali odgovor. Ta se je glasil, da bo do denarja pri nas prišla verjetno enako hitro kot je potrebovala za skb izračun kredita. Tudi to se ji je zdelo neverjetno, a je njena izkušnja potrdila nasprotno.

Tudi na naši spletni strani je na voljo kreditni kalkulator s pomočjo katerega je izračunala svoj optimalni kredit. Vnesla je znesek kredita, ki ga je želela, izbrala število obrokov za odplačilo (na voljo do 12 mesečnih obrokov) in preverila pridobljene podatke. Navdušilo jo je, da nič ni bilo prikrito in je lahko videla vse zajete stroške in višine posameznih obrokov.

Skb izračun kredita ni bil več v njenih mislih

Zdaj je lahko končno dopolnila manjkajoči znesek, ki je sicer po njeni krivdi, zmanjkal za nakup vsega kar je potrebovala. V resnici je potrebovala nekaj denarja za pokritje starih računov, a nas to ni zanimalo, saj svojim strankam ne pogojujemo kje lahko zapravijo denar.

Skb izračun kredita je tako ostal v mislih nekje zadaj, sledilo pa je nekaj minut za izpolnjevanje spletne vloge za kredit in njena oddaja. Vse skupaj je bilo nadvse enostavno, saj je vlogo za kredit izpolnila kar s pomočjo pametnega telefona od doma.

Primerjava Skb izračun kredita z našim

Svoj skb izračun kredit je uporabila za primerjavo in se odločila za določeno vsoto, ki je še bila v mejah njenih zmožnosti. Pomembno je namreč, da se posojilojemalec ne zakalkulira in si na svoja ramena ne naloži prevelikega bremena. Tudi v našem interesu je namreč, da najame zgolj toliko kredita kot ga lahko redno tudi odplačuje.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq