Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nova kbm stanovanjski kredit

Nova kbm stanovanjski kredit

Kaj storiti v primeru, ko človek že ima Nova kbm stanovanjski kredit ali kredit na kateri od drugih bank, pa potrebuje nujno nekaj svežega denarja? Težava je v tem, da banke navadno ne odobrijo kredita na kredit zato lahko nastane kar velik problem. K sreči je tu rešitev tudi za takšno situacijo.

Se sprašujete kje tu? Dobesedno tukaj, na spletu. S klikom na povezavo iz tega članka boste prišli do spletne strani mobilne banke, ki svoje hitre kredite ponuja kar preko spleta. Tudi takšnim, ki kakšen kredit že odplačujejo in ne glede na to na kateri banki ga imajo ali kje imajo odprt račun.

Nova kbm stanovanjski kredit ni problem

Tako kot Nova kbm stanovanjski kredit tudi noben drug kredit ne bo problem, če ste le slovenski državljan, imate prijavljeno stalno prebivališče v Sloveniji in na bančni račun prejemate redne prihodke. Da bi prišli do novega kredita boste tako potrebovali samo osebni dokument in seveda številko bančnega računa kamor prejemate plačo.

Kredit bo odobren zelo hitro in enako hitro tudi nakazan. Ker za najem kredita obisk banke ne bo potreben drugače kot s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona in spleta, bo celoten postopek opravljen hitro. Kreditno vlogo boste izpolnili v le nekaj minutah ne glede na to kje se tisti hip nahajate.

Naj vas nova kbm stanovanjski kredit ne skrbi

Če ste že pred časom najeli Nova kbm stanovanjski kredit ali pa se zakreditirali v kakšni drugi banki to še ne pomeni, da ne morete do novega kredita, ko ga potrebujete. Za začetek na spletni strani mobilne banke uporabite kreditni kalkulator. Ta vam bo na zelo pregleden način izpostavil vse pomembne informacije.

Vnesti bo treba le znesek kredita in izbrati do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Izračun kredita bo zajemal tudi vse stroške, lahko pa si boste pripravili še enega, če vam ta ne bo povsem odgovarjal. Govorimo o banki, ki v mobilnem bančništvu spada v sam vrh EU zato boste nad njo navdušeni.

Nova kbm stanovanjski kredit lahko odplačate

Če je vaš Nova kbm stanovanjski kredit morda proti koncu odplačevanja pa lahko denimo z novim kreditom na mobilni banki tega poplačate do konca in vam tako ostane še nekaj denarj ter le en mesečni obrok, sicer lahko plačujete tudi oba. Kaj dosti omejitev in pogojev tule ne boste srečali.

Kredit lahko najamete že v naslenjih nekaj minutah obenem pa boste povsem mogoče še danes lahko dvignili denar. Ko je kreditna vloga enkrat preverjena in potrjena nakazilo namreč steče že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Z denarjem lahko prosto razpolagate in ga porabite na kakršenkoli način želite.

Nova kbm stanovanjski kredit in pogoji

Ne glede na to kakšni so bili pogoji za Nova kbm stanovanjski kredit ali kredit na kaki drugi banki, na mobilni drugih pogojev ne bo. Kredit boste naročili brez potrdila o zaposlitvi, brez podpisa pri notarju in brez zastavitve ali poroka. Niti v Sisbon ne bo nihče gledal in preverjal vaše kreditne sposobnosti.

Zdaj verjetno že veste, da ste naleteli na izjemno novico in ponudbo, ki jo velja izkoristiti še danes. Denar boste imeli na računu kot bi mignili, vse vaše težave pa bodo v trenutku pozabljene. Pojdite po novo stanovanjsko opremo, gume za avto ali pa rezervirajte kak lep dopust.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq