Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nova kbm krediti

Niste uspeli vsega pokriti z Nova kbm krediti?

Ponudbe kreditov na trgu kreditiranja je kar nekaj. Komitenti se navadno najprej obrnejo na svojo banko in šele nato pogledajo tudi drugam. Je pa malokomu znano, da še vedno lahko pridobi kredit drugje, četudi kakšnega že odplačuje.

Če tako na primer že imate obremenjen račun z Nova kbm krediti ali kreditom kake druge banke, lahko vedno pogledate še k nam. To seveda pomeni, da za najem kredita pri nas ne rabite biti naš komitent, saj tega med pogoji ne navajamo. Kot tudi ne marsičesa drugega kar se vam morda zdi običajno na preostalih bankah.

Niste uspeli vsega nakupiti z Nova kbm krediti?

Če so vas recimo prepričali Nova kbm krediti in ste kasneje ugotovili, da ste v resnici najeli nekoliko premalo kredita za vse tisto kar ste si zamislili, lahko še vedno pridete do manjkajočega zneska drugje. Zavijete lahko v našo mobilno banko na spletu, kjer vam pod zelo ugodnimi pogoji ponujamo kredit.

Na spletu smo prisotni že dolgo časa in smo v tem času dosegli status, ki nas danes naslavlja z eno najboljših mobilnih bank v EU. Delujemo še v nekaj drugih državah po svetu, zato nam prilagajanje na trg in pogoje ni tuje. Dejstvo je, da v Sloveniji nudimo hitre kredite pod izjemnimi pogoji in to zelo hitro.

Hitreje kot Nova kbm krediti?

Ste bili navdušeni nad hitrostjo odobritve kredita v vaši banki? Zakaj pa ne. Dejstvo je, da se vse banke trudijo za svoje stranke kolikor le lahko. Kot je tudi dejstvo, da imamo mi kot spletna banka še nekaj dodatnih adutov v rokavu. Če se sprašujete ali je mogoče dobiti kredit hitreje kot vam je uspelo to z Nova kbm krediti, pa ocenite sami.

Kredit pri nas vam je na voljo še v istem dnevu, največkrat pa denar na račun kreditojemalca izplačamo že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge. Ob tem pa vam ne bo potrebno hoditi nikamor, saj od vas ne bomo potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Nova kbm krediti in krediti drugih bank

Kot rečeno, v naši spletni banki ponujamo kredite tudi nekomitentom. To pomeni, da lahko pri nas zaprosite za kredit tudi če ste že obremenjeni z Nova kbm krediti, ali kreditom na katerikoli drugi banki. Kot ne komitent boste pri nas deležni popolnoma enakih pogojev kot ostali.

Če ste se začudili, ko smo omenili, da boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa, pa vam lahko povemo še nekaj dobrih novic. Ne boste potrebovali niti potrdila vašega delodajalca, niti notarskega zapisa.

Nova kbm krediti niso ovira

Zdaj ko veste, da tudi obstoječi Nova kbm krediti in krediti drugih bank niso ovira do kredita pri nas, je najbolje da obiščete spletno stran naše mobilne banke in preverite svoje možnosti. Uporabite kreditni kalkulator, vnesite želen znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite ali vam izračun ustreza.

Verjamemo, da boste zadovoljni. Naj dodamo še, da poslujemo nadvse transparentno in vam bomo že na začetku prikazali prav vse zajete stroške, ki se tičejo najema kredita pri nas. V nekaj naslednjih minutah boste oddali vlogo za kredit, ki pa bo, če bo vse v redu, še isti dan nakazan na vaš račun.

Z vami 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq