Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kbm krediti

Zamujate s Kbm krediti?

Če ste se znašli v situaciji, ko ste zadaj s plačili računov, morda zamujate s Kbm krediti ali pa na vas pritiska kakšna druga banka, potem nujno potrebujete rešitev. Ta se skriva v nekaj enostavnih korakih za katere do tega trenutka morda niste vedeli. In sploh ne daleč od vas.

Do novega kredita, ki bo rešil vse vaše težave lahko namreč pridete kar preko spleta. Torej z uporabo računalnika, tablice ali pametnega telefona. In ne skrbite za to, če že imate kakšen kredit saj tega pogoja mobilna banka nima. Kot tudi ne tistega, da bi morali pri njih odpreti bančni račun.

Kbm krediti ne bodo problem

Ker Kbm krediti ne katerakoli druga posojila ne bodo problem je jasno, da ste povsem blizu rešitve za svoje nezavidljivo stanje. Pa niti ni pomembno ali gre v resnici za finančne težave ali pa si želite zgolj kupiti nekaj lepega. O namenu porabe kredita vas ne bo nihče spraševal.

Denar boste lahko potrošili skladno s svojimi željami. Povejmo še nekaj malega o preostalih pogojih, ki jih res ni veliko. Bistveno je le, da ste državljan Republike Slovenije, imate tu prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke. V tem primeru boste pri naročilu kredita preko spleta potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa.

Kbm krediti lahko ostanejo

Povsem od vas je odvisno ali boste z najetim kreditom s starimi Kbm krediti opravili, jih poplačali ali pa plačevali dve obveznosti mesečno. Seveda predhodno dobro razmislite in preračunajte svoje finančne kapacitete. Za izračun kredita na mobilni banki pa bo poskrbel kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke.

Vanj boste za začetek vnesli višino zneska, ki si ga želite ter izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Ko bo to urejeno vam bo kalkulator predstavil kompleten izračun. To pomeni, da boste imeli pred seboj znesek kredita, višino posameznih obrokov in tudi vse zajete stroške kredita. Pošteno in transparentno brez kakšnih skrivalnic.

So Kbm krediti proti koncu?

Veliko potrošnikov se odloči za nov kredit, ko je njihov stari pri koncu. Če so tudi vaši Kbm krediti ali posojila na kaki drugi banki proti koncu je morda smotrno razmisliti o poplačilu. V tem primeru boste na mobilni banki najeli dovolj kredita za plačilo preostalih obrokov in poskrbeli, da bo denarja dovolj še za vse ostalo.

Dobro pri tem je, da boste potem plačevali samo eno mesečno obveznost namesto dveh in nad vami ne bo več visel stres. K sreči je kredit na mobilni banki kratkoročen in bo hitro odplačan. Z njim pa si boste kljub temu lahko privoščili karkoli boste želeli.

Kbm krediti in dokumentacija

S Kbm krediti boste zaključili, ali pa obdržali tudi ta kredit, pomembno pa je vedeti še nekaj malega o dokumentaciji. O vsem kar boste potrebovali smo že govorili. To pomeni, da pri izpolnjevanju kreditne vloge preko spleta ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi ali podpisa pogodbe pri notarju.

Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, denar pa vam bodo na račun nakazali najverjetneje že po 15-ih minutah od potrditve vloge. Najkasneje lahko svoj denar pričakujete v roku 24-ih ur, vseeno pa verjetno še precej prej. Mobilna banka sodi v vrh mobilnega bančništva v EU zato ste lahko prepričani, da ste v pravih rokah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq