Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nova kbm kredit

Nova kbm kredit ni dovolj?

Vajeni smo, da je na našem trgu na voljo kar nekaj ponudbe, ki se tiče kreditiranja zato je včasih prav težko izbrati pravo. Če ste morda pri kateri od bank že opravili izračun ali pa denimo najeli Nova kbm kredit oziroma to storili kje drugje pa vam znesek ni dovolj, poizkusite še tole.

Mobilna banka, ki svoje hitre kredite ponuja kar preko spleta vas bo namreč navdušila. Na svojem področju spada med najboljše v EU kar potrjujejo številni zadovoljni uporabniki. Najbolj so navdušeni nad dejstvom, da jim ni treba hoditi nikamor saj so lahko kredit najeli preko spleta, zelo enostavno in hitro.

Potrebujete še eno posojilo poleg Nova kbm kredit?

Četudi morda Nova kbm kredit že imate, oziroma ste najeli posojilo v kateri drugi banki lahko na mobilni vedno zaprosite še za enega. Ne glede na to pri kateri banki imate odprt račun lahko sedaj enostavno preko spleta naročite hitri kredit po svoji izbiri. To pomeni, da si ga izračunate sami.

Na spletni strani mobilne banke namreč najdete kreditni kalkulator, ki vam pri tem pomaga in vam predstavi vse potrebne zneske in podatke. Tako za izračun kredita enostavno vnesete želen znesek, izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in že lahko preverite izračun. Ta bo seveda zajemal tudi popolnoma vse stroške kredita.

Nova kbm kredit naj vas ne skrbi

Zgodi se tudi, da v določenem trenutku človeka doletijo nepričakovani stroški in pride do zamude s plačevanjem obveznosti, ki jih že ima. Če ste morda v takšni situaciji in težko plačujete za svoj Nova kbm kredit ali pa vam narobe hodi posojilo v kateri drugi banki, si lahko pomagate s hitrim kreditom preko spleta.

Potem, ko boste enkrat zadovoljni z izračunom kredita enostavno izpolnite kreditno vlogo, preverite podatke in preko spleta oddate. Na mobilni banki bodo obrazec preverili in ga potrdili nakar bo steklo izplačilo kredita na vaš bančni račun. Navadno že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Nova kbm kredit in papirji

Verjetno ste za Nova kbm kredit ali drug kredit potrebovali določena potrdila in dokumente. Če se sprašujete kaj boste potrebovali za najem posojila v mobilni banki povejmo, da skorajda ničesar. Zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bodo denar nakazali. Se vam zdi kar neverjetno kajne?

Kredit na mobilni banki boste namreč naročili brez potrdila o zaposlitvi, brez kakšne overitve pri notarju in brez poroka. Se pa potrošniki ponavadi bojijo še nečesa. Vpogleda v Sisbon kjer si banka ogleda njihovo poslovanje in kar je pogosto ovira do odobritve kredita. Pri mobilni banki pred odobritvijo vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali.

Naj vas Nova kbm kredit ne ovira

Ne glede na to, da lahko plačujete tudi dve obveznosti naenkrat pa lahko svoj Nova kbm kredit tudi odplačate z novim kreditom. Odločitev je popolnoma vaša. Za najem kredita v mobilni banki je povsem dovolj, če ste državljan Republike Slovenije in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov.

Seveda k osnovnim pogojem spadajo še redni mesečni dohodki, to je pa tudi vse. Ste le še nekaj klikov oddaljeni od svojega kredita, ki si ga boste preko spleta naročili od koderkoli in kadarkoli. Potrebujete le računalnik, tablico ali pa kar pametni telefon s povezavo do spleta. Ste pripravljeni da že v naslednjih 24-ih urah rešite vse težave?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq