Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kbm kredit

Kaj je Kbm kredit?

Kbm kredit je eden izmed kreditov slovenskih bank, ki so na voljo potrošnikom. Kolikor bank toliko kreditov bi lahko rekli. A na koncu je potrebno izbrati le enega zato poglejmo kakšne opcije so na voljo. Ker tiste klasične verjetno že poznate vam bomo tokrat predstavili eno nekoliko manj običajno a še kako zaželeno.

Govorili bomo o mobilni banki, ki se nahaja na spletu. Tam kjer vse živi in dela 24 ur na dan. Tudi omenjena banka seveda. Ker je mobilna pomeni, da bo prišla do vas ne glede na to v katerem mestu, vasi ali naselju živite. Dostopna je namreč preko spleta.

Dokumenti za Kbm kredit

Če se sprašujete kakšno dokumentacijo boste potrebovali in ste denimo že seznanjeni z dokumenti za Kbm kredit ali kredit na kateri drugi banki v Sloveniji, potem lahko rečemo, da boste prijetno presenečeni. Potrebovali boste le osebni dokument in seveda svojo številko bančnega računa. To bo v resnici vse saj je pogojev zelo malo.

Kredit je na voljo slovenskim državljanom s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in rednimi mesečnimi prejemki. Če zadostujete tem nekaj zelo osnovnim pogojem potem potrebujete le še računalnik, tablico oziroma pametni telefon in nekaj minut prostega časa. Kredit boste namreč od začetka do konca uredili kar preko spleta.

Hitri Kbm kredit

Verjetno se sprašujete kako hitro je moč priti do denarja na tak način. Ne glede na to ali poznate hitri Kbm kredit nlb, skb ali drug kredit, bo tale preko spleta navdušil. Najprej boste na spletni strani omenjene banke uporabili njihov kreditni kalkulator s pomočjo katerega si boste sestavili kredit po svojih željah.

Vnesli boste znesek kredita, premislili in izbrali število obrokov, ki jih je na voljo do 12 in že boste lahko preverili vse potrebno. V izračunu bodo zajeti tudi stroški kredita kar pomeni, da boste imeli pred seboj ves čas vse potrebne podatke. Brez skrivalnic ali pasti drobnega teksta.

Kbm kredit že odplačujete?

Četudi morda NLB ali Kbm kredit že odplačujete lahko še vedno pridobite nov kredit na mobilni banki. Tako kot obstoječi kredit ni ovira je vseeno tudi pri kateri banki imate odprt tekoči račun dokler nanj prejemate prihodke. Če vam ti to seveda omogočajo lahko mesečno plačujete tudi dve obveznosti.

Ovir praktično ni in dejstvo, da gre za hitri kredit podkrepijo še podatki o izjemno hitrem izplačilu. To navadno sledi že 15 minut po potrditvi kreditne vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur saj je odvisno od posameznega primera. Z denarjem boste lahko upravljali po mili volji brez dokazovanja o njegovi porabi.

Kbm kredit ne bo na poti

Kot vidite vaš Kbm kredit ali kredit kake druge banke ne bo ovira do novega preko spleta, ki ga lahko realizirate še danes. Glede na to, da imate osebni dokument verjetno ves čas pri sebi tako kot tudi bančno kartico je jasno, da lahko do denarja pridete že v naslednjih nekaj minutah.

Brez obiska notarja, brez potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca in brez poroka ali zastavitve. Tudi vpogled v Sisbon ne bo potreben kar pomeni, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Previdno izpolnite kreditno vlogo, jo oddajte in počakajte, da pride do pregleda in potrditve. Denar bo nato že kmalu na vašem računu.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq