Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb stanovanjski kredit

Kako do denarja če že imaš Nlb stanovanjski kredit?

Ko enkrat najameš kredit, to navadno pomeni, da imaš za nekaj let obveznosti zaradi katerih ne moreš več do drugega kredita. Še posebej o več letih govorimo v primeru, ko se kupuje nepremičnino. Pa recimo, da ste pred časom najeli nlb stanovanjski kredit za 20 let.

Vse lepo in prav. Kupili ste stanovanje, se preselili in zaživeli novo življenje. To pa s seboj vedno prinese nekaj novih presenečenj. Prijetnih in tistih nekoliko manj. Pri slednjih se kaj hitro pojavi potreba po denarju katerega pa ni na dosegu rok. Kaj sedaj?

Nlb stanovanjski kredit ni ovira

Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, da bi lahko odplačevali še en kredit, potem k sreči obstaja rešitev. Morda ste že kje poizkusili, a so vas zavrnili s pojasnilom, da pri njih ne morete do denarja, ker že odplačujete nlb stanovanjski kredit?

Pri nas vas čakajo odprta vrata! Smo mobilna banka, ki posluje preko spleta, to pa prinaša kar nekaj ugodnosti za naše stranke. In nismo kar nekdo tam zunaj, pač pa ena vodilnih mobilnih bank v EU. Poslujemo tudi v nekaj drugih državah sveta, predvsem pa bi tokrat radi govorili o Sloveniji, Slovenkah in Slovencih.

Imate nlb stanovanjski kredit? Nič hudega!

Pri nas so dobrodošli vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji in urejenimi mesečnimi prilivi. Če imate na »grbi« že nlb stanovanjski kredit, to ne bo nobena ovira za najem novega kredita pri nas. Kar je pomembno je, da imate dovolj visoke prilive, ki zagotavljajo poravnavanje vaših obveznosti.

Torej, dobrodošli da obiščete našo mobilno banko na spletu in preverite svoje možnosti. V veliko pomoč pri tem vam bo zagotovo naš kreditni kalkulator, ki vam bo jasno predstavil vse zajete stroške kredita. Tako rekoč, v nekaj klikih boste prišli do novih sredstev na vašem tekočem računu.

Ste že pozabili na nlb stanovanjski kredit?

Kljub vsemu boste morali obstoječi nlb stanovanjski kredit seveda plačevati naprej kot ste to počeli do sedaj. A če imate na voljo dovolj sredstev za redno odplačevanje obeh kreditov, potem so skrbi odveč. Pri nas boste deležni izjemno hitre obravnave, saj boste do denarja prišli v enem samem dnevu.

Še več. Navadno opravimo izplačilo že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge za kredit. V resnici boste vlogo izpolnili in oddali v nekaj minutah, ker pa vam ne bo potrebno hoditi nikamor, boste za vse skupaj porabili zgolj ta čas. Torej, do denarja v nekaj minutah!

Ne verjamete ker je za nlb stanovanjski kredit trajalo dlje?

Seveda je, kajti gre le za povsem drugačno vrsto kredita. Naša mobilna banka nudi hitre, kratkoročne kredite z odplačilno dobo do 12 mesecev. Zato vam ne bo potrebno hoditi k delodajalcu po kakšna potrdila, niti ne denimo k notarju. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Vlogo za kredit pa boste oddali kar preko spleta, s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona. Precej manj komplicirano kot nlb stanovanjski kredit kajne? Pa brez skrbi, pri nas boste deležni profesionalne obravnave brez skrivanja dodatnih stroškov v drobnem tisku.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq