Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

NLB posojilo

Imam že NLB posojilo – lahko dobim še eno?

V svetu potrošništva ves čas pogledujemo na svoj bančni račun in v denarnico. Konstantno sta namreč oba pod pritiskom, saj je potrebno poskrbeti za plačilo položnic, nakupe v trgovini, obveznosti v krogu družine, avtomobil in še bi lahko naštevali.

Seveda so redki, ki premorejo dovolj denarja, da jih vse skupaj ne bi skrbelo. Večina si občasno pomaga s posojili, a zgodi se, da v določenem trenutku ne izpolnjujejo vseh pogojev za pridobitev le tega. Tako je na naš naslov prišlo tudi vprašanje iz naslova »Imam že NLB posojilo, lahko dobim še eno?«.

NLB posojilo ni ovira za posojilo pri nas

Smo spletna mobilna banka, ki se je zavezala modernim smernicam in sledi željam, ter navadam potrošnika. Zavedamo se, da je težko vedno izpolnjevati prav vse zadane pogoje, ki so nemalokrat tudi odvečni. Tako smo se pri nas odločili, da lahko ima bodoči posojilojemalec v teku že drugo posojilo.

Ne glede na to na kateri banki, ali je to NLB posojilo ali kje drugje, pomembno je le, da lahko odplačuje svoje obveznosti. Nikakor nam ni v interesu, da bi posojilo ponudili nekomu, ki potem ne bi zmogel odplačevati obeh, a če so prihodki dovolj visoki, ne vidimo problema.

Naj vas NLB posojilo ne ovira

Najdete nas na spletu, zato boste po koncu branja tega članka zlahka nadaljevali na naš naslov. Še več. Najem posojila pri nas je tako zelo enostaven in hiter, da imate lahko že v naslednji uri na svojem računu nekaj več denarja. Ne verjamete? Berite dalje.

Četudi ste se morda našli v opisanem primeru in že imate NLB posojilo, ste vedno dobrodošli pri nas. V kolikor boste zadostili našim osnovnim pogojem, lahko kljub temu pridete do novega posojila. Za začetek lahko zgolj uporabite naš kreditni kalkulator in preverite svoje možnosti. Brezplačno seveda.

Pozabite na NLB posojilo

Ne bo vam treba več razmišljati o tem, da že imate NLB posojilo zaradi katerega ne morete dobiti drugje novega. Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, ste državljan Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem, ste že na več kot pol poti do novega posojila.

Od vas bomo zahtevali sila malo dokumentacije, zato se lahko pripeti, da boste imeli na svojem bančnem računu hitro nekaj več denarja. Ker na spletu vse poteka tako zelo hitro, smo se seveda prilagodili tudi mi. Denar po uspešno oddani in potrjeni vlogi za posojilo navadno izplačamo že po 15-ih minutah!

Ste za NLB posojilo potrebovali več dokumentacije?

Ko gre beseda o posojilih je seveda nujno, da posojilojemalec predloži zahtevano dokumentacijo in zadosti pogojem, ki jih navaja posamezna banka. Pri nas vsekakor ne boste potrebovali več dokumentacije kot za NLB posojilo. Edino manj.

Od vas bomo zahtevali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Ker boste vse skupaj opravili preko spleta in vam ne bo treba nikamor, bo celoten postopek seveda stekel izjemno hitro. Vlogo za kredit pa boste lahko oddali celo s pomočjo pametnega mobilnega telefona.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, zato dobrodošli kadarkoli!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq