Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb osebni kredit

Bi SKB Abanka ali Nlb osebni kredit?

Neprijetne situacije v življenju nas navadno stanejo nekaj denarja. Tu do redne položnice, zapadli računi, okvare, hrana, stroški mimo katerih ne moremo in drugo. Ampak kaj storiti, ko potrebujemo večjo količino denarja? Takrat na misel pridejo posojila kot je Nlb osebni kredit ali pa kredit na kaki drugi banki.

Večinoma se znajdemo pred težkimi odločitvami saj imajo določene banke kar zahtevne pogoje, spet druge ponujajo premalo. Tokrat vam bomo zaupali kako lahko pridete do hitrega kredita ne da bi vstopili v banko. Preko spleta! Za povrhu vsega pa je zahtevanih še tako malo pogojev, da jim bo kos skoraj vsak med nami.

Vas žuli Nlb osebni kredit?

Denimo, da že imate Nlb osebni kredit in ste nekoliko zadaj s plačili obenem pa se je pojavila še situacija, ko potrebujete še nekaj dodatnega denarja. Kaj sedaj? K sreči je tu mobilna banka s svojo ponudbo spletnih kreditov s katerimi lahko v roku 24-ih ur rešite vse svoje težave.

V resnici še prej saj izplačilo na bančni račun navadno steče že po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge. A pojdimo korak za korakom. Najprej obiščite spletno stran omenjene banke do katere pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku. Potem tam uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte svoj kredit.

Ko Nlb osebni kredit ni problem

Videli boste, da vaš Nlb osebni kredit ne bo težava saj boste do kredita prišli kljub temu, da enega morda že imate. Omenili smo izračun kredita. V kreditni kalkulator na spletni strani boste vnesli znesek kredita in si izbrali število obrokov za odplačilo. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Potem bo na vrsti pregled izračuna in, če vas bo zadovoljil lahko takoj nadaljujete na oddajo kreditne vloge. Kadarkoli in kjerkoli saj boste vse to počeli s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Brez dodatnih programov ali digitalnih certifikatov. V izračunu kredita bodo zajeti tudi popolnoma vsi stroški, ki nastanejo ob odobritvi.

Bi odplačali Nlb osebni kredit?

Kot že rečeno lahko kredit najamete tudi, če enega že imate, morda pa bi vseeno raje ostali zgolj z enim mesečnim obrokom. V tem primeru poskrbite, da bo izračun kredita dal vsoto, ki bo dovolj za preostali Nlb osebni kredit in vam bo hkrati ostalo še za tisto kar potrebujete.

Povsem vseeno je kaj ste se namenili kupiti saj gre za ne namenski kredit kar pomeni, da boste denar potrošili skladno s svojimi željami brez kakršnih koli omejitev ali računov in potrdil o plačilu. Denar bo nakazan izključno z računa na vaš bančni račun, ki bo poleg osebnega dokumenta tudi vse kar boste potrebovali.

Nlb osebni kredit in pogoji

Ne glede na to kakšni so pogoji za Nlb osebni kredit ali kredit v kateri drugi banki, so pri mobilni banki zelo enostavni. Slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in redni mesečni prihodki. Prav nič drugega. Brez potrdila o zaposlitvi, notarja, poroka ali česarkoli drugega.

Tudi vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali s pomočjo vpogleda v Sisbon. Pot do kredita preko spleta na ta način je mala malica. Lahko ga boste naročili celo med srebanjem kavice v svojem priljubljenem lokalu. Le še nekaj klikov proč ste od prepotrebnega denarja na vašem bančnem računu. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq