Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb krediti

Nlb krediti ne zadostijo?

Življenje je nepredvidljivo in takšni so tudi stroški. Nekateri so neizogibni, hrana, položnice in vzdrževanje, spet drugi pa omogočajo nekaj več svobode in udobja. Kadar si želimo obojega pa nemalokrat pogledamo za posojilom. Ste morda preverili kaj nudijo Nlb krediti, oziroma ste pokukali za ponudbo na druge banke pa niste bili povsem zadovoljni?

Potem obvezno preverite še ponudbo hitrih kreditov mobilne banke, ki vas bo navdušila s svojo dostopnostjo, pogoji in hitrostjo izplačila. Gre seveda za spletno banko, ki je mobilna v tem pomenu besede, da pride k vam namesto, da bi vi hodili k njej ne glede na to kje se nahajate v tem trenutku.

Zaostajate z Nlb krediti?

Kot rečeno nam življenje vsak dan postavlja nove in nove izzive na nas pa je, da nanje ustrezno odgovorimo. Če ste morda v preteklosti že vzeli kakšno posojilo, ste vezani z Nlb krediti ali posojilom kje drugje, še vedno obstaja možnost, da pridete do novega kredita v mobilni banki.

Za prvi korak vam priporočamo, da obiščete spletno stran banke in tam uporabite njihov kreditni kalkulator. Z njim si boste enostavno izračunali ustrezen kredit zase pri čemer potrebujete samo znesek kredita in število mesečnih obrokov. Teh je na voljo do 12 kar pomeni, da bo kredit hitro odplačan. Denar lahko namenite za karkoli.

Nlb krediti in druge ponudbe

Seveda je trg velik, ponudbe pa precej zato ne glede na to ali vas prepričajo Nlb krediti ali krediti drugih bank, je vedno potrebno preveriti nekaj različnih. Mobilna banka vas bo navdušila tudi s svojimi pogoji saj za najem kredita tu ne boste potrebovali nič drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

So se vam zasvetile oči? Nič nenavadnega, ko pa je potrebno imeti le slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in pa redne mesečne prihodke. Zadostujete tem pogojem? Potem vas le še nekaj minut in klikov loči od nakazila na vaš bančni račun. Kreditno vlogo izpolnite kar preko spleta.

Nlb krediti niso ovira

Če je vaš račun obremenjen z Nlb krediti ali posojilom katere druge banke to ne bo razlog, da na mobilni ne bi dobili novega. S pridobljenim kreditom pa boste lahko starega poplačali ali pa nadalje odplačevali oba. Omeniti velja, da so tako preprosti pogoji razlog za to, da se omenjena banka uvršča v sam vrh EU.

Zelo priljubjena pa je tudi po drugih državah izven Unije. Zadovoljne stranke so največja referenca in dokaz, da gredo stvari v pravo smer zato ni razloga, da ne bi že z naslednjim klikom obiskali spletno stran banke in naročili svojega kredita, ki bo nakazan zelo hitro.

Nlb krediti in spletna naročila

Morda so vam tudi Nlb krediti na voljo preko spleta, lahko pa rečemo, da bolj enostavno in hitreje kot na mobilni banki verjetno ne gre. Dodajmo še, da boste potem, ko boste oddali kreditno vlogo in bo ta potrjena, že v naslednjih 15-ih minutah prejeli nakazilo. Najkasneje se to izvede v roku 24-ih ur.

Do kredita pridete brez potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca, brez obiska notarja in brez poroka ali morebitne zastavitve. Preverjanja kreditne sposobnosti ni zato je malo verjetno, da ne bi uspešno naročili posojila. Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do spleta. Iz službe, od doma ali z dopusta!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq