Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb krediti izračun

Kako narediti Nlb krediti izračun?

Če vas zanima Nlb krediti izračun potem se bo najbolje obrniti na njihovo poslovalnico. V primeru pa, da želite priti do več informacij o različnih kreditih pa vam lahko pomagamo tudi tule. Opisali bomo eno zelo zanimivo mobilno banko, ki se ponaša s tem, da pride k svojim uporabnikom in ne obratno.

Prav zato se imenuje mobilna kar pa še ne pomeni, da pride s kombijem ali tovornjakom. Mobilna banka namreč svoje storitve ponuja na spletu kjer se dandanes odvija praktično vse. In tako kot se vse odvija tam hitro ni nič drugače niti z realizacijo kreditov. Prav zato se imenujejo hitri krediti.

Že imate Nlb krediti izračun?

Če morda Nlb krediti izračun že imate bo to seveda dobra popotnica za naprej saj si boste želeli primerjati med seboj več različnih izračunov. Enega od teh boste lahko naredili kar sami tudi pri mobilni banki. Seveda vam ne bo treba hoditi tja. Dovolj bo že, če boste obiskali njihovo spletno stran.

Do nje pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka, tam pa vas med drugim pričaka tudi kreditni kalkulator. Gre za izjemno enostavno in pregledno orodje s katerim si boste v nekaj klikih izračunali svoj kredit. Vnesti bo potrebno le znesek kredita in seveda izbrati še dobo odplačevanja.

Nlb krediti izračun in primerjave

Krediti pri mobilni banki so na voljo na do 12 mesečnih obrokov. Izračun kredita pa vam bo med drugim predstavil tudi vse stroške samega kredita. Brez skritih pasti in brez strahu, da bi se kje skrival še kakšen dodaten strošek. Enostavno primerjajte izračun z Nlb krediti izračun in preverite pogoje.

Ti so pri mobilni banki nadvse enostavni in nezahtevni za kreditojemalca. Dovolj je že to, da ste državljan Republike Slovenije, imate tukaj prijavljen stalni naslov in prejemate redne mesečne prihodke. Pri izpolnjevanju kreditne vloge boste tako potrebovali le osebni dokument in pa številko bančnega računa na katerega bo nakazan odobren kredit.

Nlb krediti izračun ni dovolj?

Če vam Nlb krediti izračun ne pokaže ustreznega zneska, ki ga potrebujete lahko seveda ta kredit še nadgradite z novim pri mobilni banki. Zanimivo dejstvo je, da obstoječi krediti niso ovira za najem novega tukaj. Prav tako je povsem vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun.

Na ta način boste seveda plačevali dve mesečni obveznosti kar pa ni ovira, če imate na razpolago dovolj sredstev. Prav tako pa lahko razmislite o odplačilu starega kredita z novim. Tako pri izračunu upoštevate vsoto za poplačilo in še dodate toliko kot potrebujete za kakšen nakup, servis avtomobila ali pa morda za naslednji dopust.

Nlb krediti izračun in dokumentacija

Nlb krediti izračun, izračuni na drugih bankah, papirologija in vse kar sodi zraven. K sreči vsega tega na mobilni banki ne boste potrebovali. Omenili smo že, da potrebujete zgolj osebni dokument in številko bančnega računa, kar pomeni, da ne boste rabili nobenega drugega dokumenta ali papirja.

Ne bo vam potrebno hoditi v službo po potrdilo o zaposlitvi, niti ne k notarju, da bi overili kreditno pogodbo. Tudi poroka ne boste potrebovali ali kakšne zastavitve. In kot, da ne bi bilo že vse to dovolj, ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti kar je morda najem kredita ustavilo že na nekaterih drugih bankah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq