Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb kredit za avto

Imate Nlb kredit za avto pa potrebujete nekaj denarja?

Ste v situaciji, ko ste najeli Nlb kredit za avto, kupili vozilo potem pa ugotovili, da bi vam prav prišlo še nekaj denarja in ne morete več do kredita? No lahko, mi pa vam povemo kje in kako. V resnici bo vse skupaj tako zelo enostavno, da boste kar težko verjeli, saj boste vse okoli kredita postorili kar preko spleta.

Za začetek povejmo, da boste najprej obiskali spletno stran mobilne banke do katere pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku. Potem boste tam poiskali in uporabili kreditni kalkulator v katerega boste vnesli želen znesek kredita in izbrali obdobje odplačevanja. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov.

Nlb kredit za avto ni dovolj?

Pri izračunu upoštevajte svoj morebitni Nlb kredit za avto, ki ga že odplačujete, da boste zmogli odplačevati oba. Potem ko boste z izračunom zadovoljni bo čas za izpolnjevanje kreditne vloge. Pred tem poiščite še osebni dokument in številko bančnega računa kar bo tudi vse kar boste od dokumentacije potrebovali.

Kredit pri mobilni banki lahko naročijo vsi slovenski državljani s prijavljenim stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi mesečnimi prejemki. To je praktično vse kar se pogojev tiče. Kakšen kredit lahko že imate od prej, prav tako ni pomembno katere banke komitent ste. Ste pripravljeni na nov kredit po meri, ki ga boste lahko prosto uporabili?

Nlb kredit za avto je namenski

Ko govorimo o namenskem kreditu je potrebno povedati, da je namenski kredit namenjen določenemu nakupu. Torej, Nlb kredit za avto je namenjen nakupu avtomobila. To pomeni, da z denarjem ne morete prosto razpolagati. Povsem drugače pa je v primeru kredita na mobilni banki s katerim boste lahko kupili ali plačali karkoli boste želeli.

Gre namreč za ne namenski kredit in mobilna banka od vas v nobenem trenutku ne bo zahtevala potrdila o nakupu ali plačilu. To pomeni, da boste lahko kupili novo televizijo ali pa se odpravili na potovanje, če vam bo tako všeč. Do denarja pa boste prišli res ekspresno hitro.

Dokumenti za Nlb kredit za avto

Če ste za Nlb kredit za avto potrebovali neko določeno dokumentacijo to ne pomeni, da jo boste tudi v tem primeru. Kredit preko spleta boste najeli z minimalno dokumentacije pri čemer pa je traba povedati, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon.

Za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge boste potrebovali le nekaj minut svojega časa nakar bo izplačilo navadno sledilo že po 15-ih minutah od potrditve ali pa najkasneje v roku 24-ih ur. Načeloma se lahko zgodi, da boste kredit naročili med malico v službi, po službi pa se boste lahko že odpravili po nakupih. Odlično kajne?

Bi odplačali Nlb kredit za avto?

Če že nekaj časa odplačujete Nlb kredit za avto pa bi ga sedaj radi povsem poplačali in najeli novega pri mobilni banki, je to seveda mogoče. Pomagajte si s kreditnim kalkulatorjem in izračunajte koliko denarja potrebujete ter kako visok obrok bi lahko plačevali. Na voljo jih največ 12.

Za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi ali kakšne overitve pri notarju. Gre za izjemno dosegljiv kredit, ki navdušuje stranke po celotni EU in tudi v drugih državah sveta. Enostavno, hitro in transparentno. Brez skrbi, da bi na vas prežale kakšne pasti v drobnem tisku. Denar se izplača z računa na račun.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq