Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit za avto

Kaj je kredit za avto?

Če se sprašujete ali je kredit za avto kaj drugačen od preostalih kreditov potem povejmo, da je. Gre namreč za namenski kredit, ki je tako namenjen za nakup avtomobila in ničesar drugega. To pomeni, da boste poiskali nek avtomobil, ki vam bo všeč in se dogovorili za nakup na obroke.

Prodajalec se bo nato uskladil z ustrezno banko kjer vam bodo pripravili kredit. Avto boste kupili na obroke, a denarja pač ne boste videli. Zato takšnemu kreditu rečemo namenski. Če pa želite v rokah nekaj pravega denarja in z njim prosto razpolagati pa si lahko omislite spletni kredit pri mobilni banki.

Ko kredit za avto ni potreben

Če boste s kreditom pri mobilni banki zadovoljni potem kredit za avto ne bo potreben. In zakaj je to dobra novica za vas? Zato, ker boste mnogo lažje našli ustrezen avtomobil zase in, ker se boste lahko s prodajalcem pogajali za ceno. Takšno moč ima namreč gotovina v roki.

Poleg tega pa vam ne bo treba celotnega zneska zapraviti za nakup vozila pač pa si boste lahko privoščili še nekaj dodatne opreme zanj ali pa kupili kaj povsem tretjega zase. Gotovina je vedno boljša od namenskega kredita. Poleg tega pa je še kredit na mobilni banki tako enostavno pridobiti, da bi bila škoda, če ne bi preverili.

Tudi če že imate kredit za avto

Seveda je povsem mogoče, da že imate kredit za avto sedaj pa bi radi še nekaj gotovine do katere pa zaradi obstoječega kredita na svoji banki ne pridete. Na mobilni banki vam to lahko uspe saj so do kredita upravičeni tudi tisti, ki kakšno obveznost že odplačujejo.

Za najem kredita ste lahko komitent katerekoli banke. Pomembno je le, da imate slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in seveda, da prejemate redne mesečne prihodke. Vse ostalo lahko pozabite. To pomeni, da boste od papirjev potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Brez nepotrebnih komplikacij in skakanja od vrat do vrat.

Niste kreditno sposobni za kredit za avto?

Potem ste na pravem mestu. Poleg tega, da za najem kredita v mobilni banki ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve ali poroka, prav tako ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti v sistemu Sisbon. Na ta način kredit za avto niti ne bo potreben, preverite le ali ste zadovoljni z zneskom, ki ga dobite tam.

To boste enostavno storili s pomočjo kreditnega kalkulatorja s katerim si boste izračunali optimalen kredit zase. Vanj boste vnesli le končni oziroma želeni znesek ter izbrali do 12 obrokov za odplačilo. Izračun vam bo transparentno prikazal vse zneske obrokov kot tudi vse zajete stroške kredita.

Kredit za avto in novo posojilo

Kot rečeno lahko novo posojilo dobite tudi, če kredit za avto že odplačujete. Bo pa na vas ali boste stari kredit poplačali ali pa boste nadalje plačevali dve mesečni obveznosti. Potrebujete denar zelo hitro? Potem ga boste zelo hitro tudi prejeli saj gre za hitri kredit.

Potem, ko boste izpolnili vlogo za kredit in jo preko spleta poslali na mobilno banko, jo bo ta v najhitrejšem možnem času preverila in odobrila vkolikor bodo na njej vsi potrebni podatki. Izplačilo kredita na vaš račun bo navadno steklo že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Hitri kredit preko spleta!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq