Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nlb izračun kredita

Nlb izračun kredita naj vas ne spravi v slabo voljo

Če ste morda pred kratkim opravili nlb izračun kredita in ugotovili, da na koncu žal ne bo dovolj za vse tisto kar ste si želeli, nikar ne obupajte. Poleg tega kredita si lahko pomagate z drugim, ki bo nadomestil manjkajoči del pri prvem.

Se sprašujete kako je to mogoče? Mogoče je, če obiščete našo spletno mobilno banko in preverite pogoje pod katerimi vam ponujamo kredit. Tako boste ugotovili, da pri nas prejmejo kredit tudi osebe, ki en kredit že odplačujejo, in takšni, ki so komitenti drugih bank.

Nlb izračun kredita je lahko podatek

Podatek za nadaljnjo pot. Nlb izračun kredita vam bo denimo povedal na koliko denarja lahko računate pri nakupu avtomobila ali stanovanja. Morda imate prihranjenega še nekaj svojega in vam na koncu zgolj nekaj malega zmanjka za dodatno opremo, ali nakup česa drugega.

V tem primeru ste več kot dobrodošli v naši mobilni banki, kjer boste z zelo malo truda uspeli priti še do manjkajočega dela denarja. Pri nas lahko kredit dobijo vsi državljani in državljanke Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Kaj dosti več od vas ne bomo zahtevali.

Tudi pri nas lahko dobite podoben izračun kot nlb izračun kredita

Na spletni strani naše mobilne banke boste našli zelo priročen in uporaben kreditni kalkulator. Z njegovo pomočjo boste prišli do informacij o tem na koliko kredita lahko računate pri nas. Na nek način gre za kreditni kalkulator, ki poskrbi za podoben izračun kot je nlb izračun kredita.

Potem ko boste vnesli želen znesek kredita in izbrali število obrokov (na voljo jih je do 12), boste na koncu prejeli popoln izračun vseh zajetih stroškov vašega bodočega kredita. V primeru, da vam še ni povsem všeč, boste enostavno prilagodili začetne vnose in ponovno preverili.

Ko nlb izračun kredita pokaže malce premalo

Nič hudega, če vam je nlb izračun kredita pokazal malce premalo. Še vedno imate vse možnosti, da razliko poiščete drugje. Tokrat vam predstavljamo možnost najema kredita v naši mobilni banki. Da je mobilna, pomeni, da se nahaja povsod. Ker se nahaja na spletu, boste do banke seveda lahko dostopali kar od doma, iz službe ali med potovanjem.

Poleg tega, da je naša mobilna banka sila dostopna, pa so tudi vsi postopki pri najemu kredita izjemno hitri. Oddaja vloge za kredit vam tako ne bo vzela več kot nekaj minut, vse skupaj pa boste opravili s pomočjo računalnika, ali kar preko pametnega mobilnega telefona.

Nlb izračun kredita ni več videti tako slabo

Če vam je nlb izračun kredita pokazal malce prenizek končni znesek, pa boste mnogo boljše volje, ko boste številke združili z zneskom, ki ga boste dobili pri nas. Kredit boste imeli urejen v nekaj minutah, denar pa vam bomo na račun nakazali v roku 24-ih ur, največkrat celo po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Za izpolnitev vloge boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Človek kar težko verjame kajne? Ampak to drži. Ne bo vam treba v službo po potrdilo delodajalca, ali k notarju. Vse boste opravili v nekaj trenutkih, od koderkoli vas bo volja.

Z vami smo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq