Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nkbm stanovanjski kredit

Nkbm stanovanjski kredit kot opcija

V svetu financ in kreditiranja prebivalstva poznamo različne kredite tisti najbolj zahtevni do posameznika so seveda nepremičninski kjer so prisotni tudi visoki zneski in kar nekaj papirologije. Drugače pač ne gre ne glede na to ali vas zanima Nkbm stanovanjski kredit ali kak drug stanovanjski kredit. Je pa precej različnih opcij pri hitrih kreditih.

Tako lahko danes denimo kar preko spleta naročite zares hiter kredit, ki je lahko na vašem bančnem računu že v roku 24-ih ur ali prej. Vas zanima kje in kako do njega? Za to boste obiskali spletno stran mobilne banke kar bo v resnici tudi edina pot, ki jo boste opravili za ta kredit.

Nkbm stanovanjski kredit ali gotovina?

Še ena razlika med posojili kot je Nkbm stanovanjski kredit in hitrimi krediti je ta, da so stanovanjski namenjeni za nakup nepremičnine kar pomeni, da z denarjem ne boste mogli prosto razpolagati. Vkolikor potrebujete gotovino za različne nakupe, poplačilo dolgov ali pa za zabavno in lepo potovanje, bo boljši gotovinski kredit.

S kreditom pri mobilni banki lahko počnete kar želite in ga potrošite na različne načine. Za začetek pa si oglejte kreditni kalkulator na spletni strani omenjene banke in izdelajte izračun kredita. To bo zelo enostavno saj boste morali vnesti le želen znesek in pa izbrati seveda število mesečnih obrokov, ki jih je na voljo do 12.

Nkbm stanovanjski kredit že imate morda?

Tudi v tem primeru, da morda že imate Nkbm stanovanjski kredit ne bo nič drugače. Na mobilni banki lahko za hitri kredit namreč zaprosijo tudi potrošniki, ki kakšen kredit že odplačujejo. Pa kar brez skrbi, ne bo vam treba odpirati novega bančnega računa saj je vseeno katere banke komitent ste.

Osnove smo dali skozi zdaj pa poglejmo še k zahtevanim pogojem. Teh res ni veliko saj je zahteva le, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in na bančni račun prejema redne prilive. Pri izpolnjevanju kreditne vloge ne boste potrebovali nobenega drugega papirja kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Nkbm stanovanjski kredit ni dovolj?

Če ste se znašli v situaciji, ko izračun za Nkbm stanovanjski kredit pokaže nekoliko prenizek znesek si lahko morda pomagate z dodatnim kreditom. Vsekakor preverite svoje možnosti pri banki, ki v svojem segmentu sodi v sam vrh EU in že kar lep čas navdušuje svoje stranke.

Tako zelo, da se še kako rade vrnejo in takrat jih pričaka posebno presenečenje. Ker so po poplačilu prvega kredita avtomatično uvrščene na seznam zaupanja vrednih strank jim mobilna banka omogoči, da naslednjič najamejo kredit kar preko SMS sporočila. To le še pohitri postopek in denar je skoraj v trenutku na računu. Sploh lahko dobite boljšo ponudbo?

Nkbm stanovanjski kredit proti koncu?

Če je vaš Nkbm stanovanjski kredit proti koncu in bi ga z novim kreditom poplačali in najeli še toliko zraven, da bi si izpolnili kakšno željo, je seveda opcija tudi to. Omenimo še, da ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti vam ne bo treba hoditi k notarju ali kam drugam.

Na poroka kar pozabite, posebej dobra novica pa je, da ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Potem, ko boste izpolnili svojo kreditno vlogo na spletu in jo poslali v pregled, jo bodo na banki preverili in potrdili ter odobrili izplačilo. To se navadno izvede že po 15-ih minutah, najkasneje pa v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq