Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Nkbm krediti

Nkbm krediti in druge možnosti

Nkbm krediti so tako kot ponudbe ostalih bank namenjeni kreditojemalcem, ki bi radi prišli do svežega posojila. Pogoji se od banke do banke razlikujejo zato ni nujno, da bodo enaki pri naslednji kamor se boste odpravili. V primeru, da bi radi prišli do denarja s kar najmanj komplikacijami pa lahko obiščete mobilno banko.

No ja ali pa bo kar ona obiskala vas. Zato se tudi imenuje mobilna. Ker je spletna banka vam tako ne bo potrebno obuvati čevljev in sesti v avtomobil ampak samo za računalnik. V resnici pa lahko ta hitri kredit naročite tudi s pomočjo tablice ali pametnega telefona.

Nkbm krediti niso edini

Če ste se zagledali samo v eno ponudbo pa denimo, da so to Nkbm krediti je pametno kljub temu pogledati še kam drugam in narediti primerjave. Mobilna banka vam tako omogoča, da kar preko spletne strani naredite izračun kredita za kar so pripravili prav enostaven kreditni kalkulator.

Ne potrebujete kakšnega posebnega znanja, samo vnesete znesek kredita, ki ga imate v mislih, izberete še do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun. Dodajmo, da bo ta zajemal tudi vse stroške kredita zaradi česar boste lahko povsem brez skrbi, da bi vas čakali še kakšni skriti stroški. Najem kredita je tu zelo enostaven in transparenten.

Nkbm krediti že bremenijo vaše prihodke?

Če ste se že morda kdaj v preteklosti srečali z Nkbm krediti ali pa najeli posojilo v kateri drugi banki to še vedno ne pomeni, da ne morete do novega kredita. V večini bank seveda zelo težko a ne v mobilni kjer lahko kredit najamete tudi, če kakšnega že imate.

Za najem kredita tu ne rabite biti komitent banke zato je povsem vseeno kje imate odprt račun. Pomembno je le, da izpolnjujete nekaj osnovnih pogojev, ki so; slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redni mesečni prilivi. To pomeni, da od papirjev potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo.

Nkbm krediti ne bodo v napoto

Ker tako Nkbm krediti ne bodo v napoto bo povsem na vas, da se odločite ali boste odplačevali dva kredita ali pa morda starega poplačali in obdržali samo eno mesečno obveznost. Ne glede na to za kaj potrebujete denar boste lahko posojilo na račun mobilne banke potrošili za karkoli.

Mobilna banka sodi med najboljše v EU in to vsak dan znova dokazuje. Enostavno dostopna preko spleta, z zelo malo pogoji in zelo hitra. Denar boste tako na račun navadno prejeli že 15 minut po tem ko boste oddali kreditno vlogo in bo ta s strani banke potrjena. Za to pa boste potrebovali zgolj nekaj minut.

Nkbm krediti in dokumentacija

Ne glede na to kako ste bili vajeni z Nkbm krediti ali posojili kje drugje pa v mobilni banki ne boste potrebovali skoraj ničesar. Do kredita boste prišli namreč brez potrdila o zaposlitvi in brez kakega dragega podpisa pri notarju. Še več, preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti!

Torej vpogled v Sisbon odpade, ne rabite pa skrbeti niti za poroka ali kakšno zastavitev. Do denarja boste prišli enostavno v nekaj korakih in že boste lahko popolnoma brez skrbi in finančno svobodni. Kredit bo hitro odplačan, naslednjega pa si boste lahko naročili še udobneje in hitreje s pomočjo storitve SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq