Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

NKBM kredit

NKBM kredit ni ovira za nov kredit

Zakaj potrošnik ne bi smel najeti kredita, če enega že odplačuje, finančno stanje pa mu dovoljuje še nekoliko večjo obremenitev računa? Prav zato boste lahko v naši mobilni banki najeli kredit, pa čeprav že morda odplačujete NKBM kredit, ali kredit v kateri drugi banki.

Morda ste nekoč potrebovali denar za nakup stanovanja ali avtomobila, zdaj pa se je pojavila kakšna dobra priložnost za finančni vložek, ali pa zgolj nepredvideni stroški. K sreči smo tu mi in naša mobilna banka, ki vam bo pri tem v veliko pomoč.

NKBM kredit vas ne bo oviral

Kot rečeno, za primer smo vzeli, da imate v teku že NKBM kredit kjer ste morda tudi komitent. Pojavila pa se je neka zelo zanimiva priložnost za finančni vložek, žal pa na kupčku ni dovolj denarja za to naložbo. Najhitreje boste to uredili tako, da boste kliknili na našo spletno mobilno banko.

Pri nas so namreč dobrodošli vsi državljani Republike Slovenije, ne glede na to katere banke komitenti so in ali kje drugje morda že odplačujejo kakšen kredit. Kar je pomembno je le, da so vaši finančni prilivi dovolj visoki za novo mesečno obremenitev.

Nadgradite svoj NKBM kredit

In ne zgolj NKBM kredit, tudi če imate kakšno posojilo v kateri od drugih slovenskih bank, lahko vedno tega nadgradite še z našim. Morda pa ste s prvotnim kreditom ostali malce za svojim načrtom nakupa in vam sedaj manjka še nekaj malega, da bi izpolnili svoje sanje.

To boste dokaj hitro uredili pri nas. Vlogo za kredit boste namreč oddali v zgolj nekaj minutah, za kar vam ne bo treba niti od doma. Torej kar v copatih, ali pa med kavo v službi. Se sprašujete kako je to mogoče? Za oddajo vloge boste potrebovali samo računalnik, ali pa kar svoj pametni telefon.

Enaki papirji kot za NKBM kredit?

Kakšne papirje ste potrebovali na drugih bankah ne vemo, pri nas boste zagotovo veseli dejstva, da boste potrebovali najmanj dokumentacije kar je mogoče. Zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Torej, nobenih potrdil svojega delodajalca, ali podpisa pri notarju.

Skratka, kar ste potrebovali za NKBM kredit ali kredit na katerikoli drugi banki, bo dovolj tudi pri nas, oziroma boste potrebovali še manj. Ker delujemo na spletu, bo tudi celoten postopek od oddaje vloge do denarja na vašem računu sila hiter.

Želite morda svoj NKBM kredit odplačati?

Morda pa je pred vami le še kakšen obrok za NKBM kredit in bi ga radi poplačali, ter najeli novega pri nas? Tudi v tem primeru je naš hitri kredit izjemna rešitev, saj se lahko vse skupaj uredi že v enem samem dnevu. Odvisno od situacije sicer, pa denar po potrjeni vlogi za kredit navadno nakažemo že po 15-ih minutah.

Vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali, prav tako pa ne bomo od vas zahtevali kakršnihkoli potrdil kje in za kaj ste porabili denar iz naslova našega kredita. Lahko ste povsem brez skrbi saj delujemo profesionalno in v skladu z zakoni Republike Slovenije.

Transparentno, hitro in ugodno. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq