Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti nlb

So krediti Nlb najboljša izbira?

Ker je ponudbe kreditov na trgu kar nekaj je zelo težko reči ali so krediti Nlb najboljši ali je bolje najeti posojilo kje drugje. Verjetno najbolje, da vsak sam presodi o tem kakšen kredit želi in ali mu je ponudba določene banke zadovoljiva. Imamo pa za vas morda še eno na katero doslej niste pomislili. Mobilna banka vas bo presenetila v kar nekaj točkah. Najprej z dejstvom, da vam po kredit ne bo treba hoditi nikamor. Mobilna banka se namreč nahaja na spletu kje boste vse skupaj tudi uredili. Prav tako pa boste potrebovali zelo malo dokumentacije. Le osebni dokument in številko bančnega računa.

Ko krediti Nlb morda niso dovolj

Ponudbe kreditov so zelo različne enako pa je tudi s pogoji in končnim izplenom. Če ste morda že na točki, ko so krediti Nlb del vašega finančnega poslovanja pa na ta račun niste dobili ravno toliko kot ste pričakovali si lahko pomagate z mobilno banko. Kredit tam lahko namreč najamete kljub dejstvu, da enega že imate. Prav tako je popolnoma vseeno na kateri banki imate odprt bančni račun. Ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in prejemate redne mesečne prilive? To bo povsem dovolj kajti drugi pogojev mobilna banka ne zahteva. Ni zaman ena izmed vodilnih na tem področju v EU kajne?

Krediti Nlb niso v napoto

Kot vidimo ne krediti Nlb ne katerikoli drugi krediti ne bodo v napoto, če se boste odločili še za kredit v mobilni banki. Postopek najema je tako enostaven, da boste z njim opravili brez težav četudi niste pretirano vešči uporabe računalnika ali spleta. Vlogo za kredit boste namreč izpolnili in oddali preko interneta. Za začetek obiščite spletno stran mobilne banke in se poigrajte s kreditnim kalkulatorjem. Vanj vnesite znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun. Ta bo zajemal tudi vse stroške, ki jih zajema posojilo. V primeru, da boste z izračunom zadovoljni pa vas čaka le še izpolnjevanje kreditne vloge.

S krediti Nlb niste zmogli vsega?

Ne glede na to ali so vas krediti Nlb pustili malce prekratke za kakšen nakup ali pa morda potrebujete denar za poplačilo nekaj zapadlih obveznosti boste s kreditom na mobilni banki lahko uredili čisto vse. Denar boste lahko porabili po lastnih željah brez dokazovanja porabe z računi ali potrdili o plačilu. Pred vami je ponudba, ki je na dosegu rok skorajda vsakemu. Za ureditev hitrega kredita ne boste potrebovali več kot računalnik, tablico ali pa denimo kar pametni telefon. Brez potrdila o zaposlitvi, brez poroka in brez dragega obiska pri notarju. Pred odobritvijo kredita pa ne bodo preverjali niti stanja vaše kreditne sposobnosti.

Krediti Nlb in druge ponudbe

Če vas zanimajo krediti Nlb in druge ponudbe vsekakor vzemite v obzir tudi mobilno banko in primerjajte kaj vam kdo ponuja. Odločite se tako, da boste zadovoljili svojim potrebam in kar najhitreje prišli do denarja. Vas zanima kako hitro se pride do njega na mobilni banki? Lahko rečemo, da zelo hitro. Izpolnjevanje kreditne vloge vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa, ko pa bo vloga enkrat pregledana in tudi potrjena pa bo denar navadno na vaš račun sedel že po 15-ih minutah. Seveda povsem odvisno od primera do primera a dlje kot 24 ur vam na denar ne bo treba čakati.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq