Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti nkbm

So za vas krediti nkbm nedosegljivi?

Če ste se morda znašli v situaciji, ko bi na hitro potrebovali nekaj denarja in ste se obrnili na katero od bank ter doživeli bridko razočaranje še ni potrebno vreči puške v koruzo. Morda ste bili razočarani nad krediti nkbm ali posojili v drugih bankah, še vedno pa obstajajo nekatere druge opcije.

Ena teh, ki jih zagotovo morate preveriti je hitri kredit mobilne banke. Če se sprašujete kakšna je to banka in zakaj mobilna potem povejmo za začetek, da deluje na spletu. Torej vam v resnici sploh ne bo treba hoditi na banko. Niti kam drugam ne, ob tem pa potrebujete zelo malo dokumentov.

Vas krediti nkbm že bremenijo?

Četudi so krediti nkbm že del vašega proračuna ni potrebno skrbeti saj boste v mobilni banki kljub temu, lahko najeli še enega. Vse kar bo mobilno banko zanimalo bo to, da ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen tudi stalni naslov in prejema redne mesečne prihodke.

Če te osnovne pogoje izpolnjujete lahko že v naslednjih minutah uredite vse potrebno in najamete kredit. Preko spleta seveda saj vam ne bo potrebno hoditi ne na banko, k notarju ali pa denimo k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi. Tega namreč ne boste potrebovali. Preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti ali zahtevali poroka.

Tudi s krediti nkbm

Povejmo še enkrat, da lahko tudi s krediti nkbm najamete še en hitri kredit pri mobilni banki. Povsem vseeno je tudi pri kateri od bank imate odprt bančni račun dokler nanj prejemate mesečne prihodke. Mobilna banka sodi med najmodernejše in na tem področju v sam vrh EU.

O tem zakaj je temu tako se lahko prepričate že z naslednjim klikom in obiščete njihovo spletno stran. Tam vas bo pozdravil kreditni kalkulator v katerega boste vnesli znesek kredita izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Vanj bodo zajeti tudi popolnoma vsi stroški. Lahko rečemo, da gre za sila transparentno storitev.

Ko krediti nkbm niso dovolj

Ste pridobili izračun, ki kaže, da krediti nkbm ne bodo v celoti zadovoljili vaših potreb? Potem lahko zagato enostavno rešite tako, da na mobilni banki kar preko spleta na hitro naročite še enega. V tem primeru boste mesečno plačevali obveznosti za oba kredita zato dobro preračunajte svoje finančne zmožnosti.

Denar, ki ga boste pridobili na račun kredita mobilne banke boste lahko porabili za karkoli. Ob tem pa velja dodati še, da bo nakazilo sledilo ekspresno hitro in sicer že v 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge, ki jo boste izpolnili in oddali preko spleta v le nekaj minutah. Na nakazilo boste najdlje čakali 24 ur in nič več.

S krediti nkbm ali brez

Kot vidite je popolnoma vseeno ali ste že povezani s krediti nkbm ali pa to šele nameravate. V mobilni banki boste vedno dobrodošli ne glede na to ali ste doma, v službi, na vlaku ali pa na dopustu. Za obisk mobilne banke in najem kredita potrebujete samo računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta.

Če vas skrbi dokumentacija povejmo, da imate verjetno že ta hip vse pri sebi. Potrebovali boste namreč samo osebni dokument in številko bančnega računa. Verjamemo, da v življenju še niste lažje in hitreje najeli kredita s tako malo komplikacij in skorajda brez dokumentacije. 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq