Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit za podjetja

Kako najeti kredit za podjetja?

Posojil ne potrebujejo zgolj potrošniki ampak tudi pravne osebe zato je na voljo tudi poseben kredit za podjetja. Večinoma imajo vse banke pripravljeno ponudbo tudi za to vrsto kreditiranja, ki pa je vendarle nekoliko drugačna od tiste za potrošnike. V nadaljevanju povemo nekaj več na to temo.

Vsekakor pa velja omeniti še posebno mobilno banko kjer do denarja pridete na zelo enostaven način kot potrošnik. Ker za najem kredita ne potrebujete drugega kot osbeni dokument in številko bančnega računa bo to izkušnja kakršne še niste doživeli. Brez fizičnega obiska banke kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Denar lahko potrošite po svojih željah.

Ko kredit za podjetja ni dostopen

Zgodi se, da podjetje zaprosi za kredit za podjetja, a je s strani banke zavrnjeno zaradi tega ali onega razloga. Podjetje posojilo navadno potrebuje za premostitev likvidnostnih težav ali pa za vlaganje v kak nov projekt in rast podjetja. Banke to načeloma kaj dosti ne zanima in v trenutku pride do zavrnitve.

Kljub temu pa lahko kot lastnik podjetja le temu pomagate na način, da pri mobilni banki najamete kredit in ga podjetju posodite kar sami. Za začetek povejmo kaj bo prvi korak pred najemom kredita preko spleta, ki bo zelo hiter. Na spletni strani mobilne banke boste uporabili kreditni kalkulator in izračunali svoj kredit.

Izračun in kredit za podjetja

Omenili smo kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli želen znesek posojila, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili kompleten izračun. To pomeni, da boste na njem videli vse potrebne zneske za lažjo odločitev, vključno s stroški samega kredita. Tako kredit za podjetja kot potrošniški kredit potrebujeta izračun za pametno odločitev.

V našem primeru boste prišli do ustreznega zneska in nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge. To vam ne bo vzelo več kot nekaj minut prostega časa kar pomeni, da boste lahko uredili celo med malico v službi ali pa preko pametnega telefona med vožnjo z avtobusom. Ste že na več kot pol poti do denarja.

Za kredit za podjetja potrebne garancije

Znano je, da je potrebno za kredit za podjetja navadno predložiti kakšno garancijo. Pri kreditu na mobilni banki to ne bo potrebno kot tudi ne marsikaj drugega. Morda se vam bo zdelo neverjetno, a ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi, ne podpisa pri notarju ali iskanje poroka.

Kredit pri mobilni banki je na voljo vsem slovenskim državljanom s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi mesečnimi prihodki. Pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon. Do denarja boste prišli izjemno hitro in na najbolj enostaven način kar je mogoče. Imate sploh še kakšno vprašanje na vse to?

Ko kredit za podjetja ni dovolj

Lahko se zgodi, da vam banka odobri kredit za podjetja, a je tega denarja premalo za tisto kar vaše podjetje potrebuje. V tem primeru z lahkoto nadomestite manjkajoči znesek s pomočjo mobilne banke kjer boste prejeti denar lahko potrošili skladno s svojimi željami in za karkoli boste želeli.

Po odobreni vlogi za kredit bo denar na poti na vaš račun navadno že po 15-ih minutah ali pa najkasneje v roku enega dne ali 24 ur. Mobilna banka se v tem segmentu posojilništva uvršča v sam vrh EU, posluje pa še v nekaterih drugih državah. Reference govorijo same zase, na vas pa je, da izkoristite priložnost.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq