Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit skb

Morate po kredit SKB na banko?

Če na spletu iščete kredit SKB in se sprašujete ali ga lahko najamete preko spleta vam težko odgovorimo. Lahko pa rečemo, da kredit vsekakor lahko najamete na daljavo ne da bi fizično obiskali banko. Kako? Tako, da obiščete mobilno banko do katere lahko dostopate tudi s klikom na povezavo v tem članku.

Gre za izjemno dostopno banko, ki je svojim strankam na voljo vse dni v letu in 24 ur na dan. Ob tem, da vam ne bo treba na banko pa vam ne bo treba niti na kadrovsko v službo po kakšno potrdilo o zaposlitvi niti ne k notarju na kakšen podpis.

Vam kredit SKB ni dovolj?

Če ste naročili kredit SKB ali pa ga že imate in vam primanjkuje še nekaj denarja, lahko do tega pridete prav z obiskom mobilne banke. Za obisk boste potrebovali računalnik, tablico ali zgolj pametni telefon in dostop do spleta. Kredit na mobilni banki namreč dobite tudi, če kakšnega že imate.

Ne glede na to v kateri banki imate odprt svoj bančni račun ste dobrodošli v mobilni banki, ki svoje hitre kredite nudi na razpolago vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi. Če izpolnjujete te pogoje boste ob oddaji vloge potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa.

Bi kredit SKB izplačali?

Morda pa si ne želite plačevati dveh mesečnih obveznosti in bi svoj obstoječi kredit SKB ali kredit na kaki drugi banki raje odplačali. Svetujemo vam, da v tem primeru s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani mobilne banke pripravite izračun kredita, ki bo dovolj za poplačilo in vse tisto kar ste se še namenili kupiti in plačati.

Na ta način vam bo ostala zgolj še ena mesečna obveznost. Kredit je na voljo na do 12 mesečnih obrokov za izračun kredita pa boste v kreditni kalkulator vnesli samo znesek kredita in izbrali število obrokov. V izračunu bodo zajeti tudi vsi stroški kredita.

Naj vas kredit SKB ne skrbi

Tako, kot vidite lahko kljub dejstvu, da morda kredit SKB že imate, dobite še enega. Na mobilni banki nič ne komplicirajo in kredit tudi zelo hitro izplačajo. Povejmo le, da boste za izpolnitev kreditne vloge potrebovali samo nekaj minut. Ko bo ta enkrat pregledana in odobrena s strani banke pa bo denar hitro na vašem računu.

Navadno ne traja dlje kot 15 minut, lahko pa se zgodi, da bo nakazilo prišlo nekoliko kasneje, a nikakor ne boste čakali nanj dlje kot 24 ur. Gre za mobilno banko, ki v tem segmentu vsekakor sodi v sam vrh EU, posluje pa še v nekaj drugih državah izven nje.

Kredit SKB in druge banke

Preden se odločite najeti določen kredit, ne glede na to ali gre za kredit SKB, NLB ali katerikoli drugi kredit, opravite nekaj raziskovanja in primerjav. To še najlažje storite preko spleta in s pridobivanjem kreditnih izračunov. Omeniti pa velja, da pogojev kakršne nudi mobilna banka težko še kje najdemo.

Poleg vsega prej naštetega in enostavnosti naročila kredita kar preko spleta je dobro vedeti še, da pred odobritvijo kredita ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon. To pa je vsekakor informacija, ki sodi na sam vrh seznama pozitivnih reči, ko se človek odloča za najem kredita. Ste se že odločili kajne?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq