Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun stanovanjskega kredita

Izračun stanovanjskega kredita

Ste pred kratkim opravili izračun stanovanjskega kredita? Super, to pomeni, da kupujete stanovanje! Vsekakor pa gre v tem primeru za pravi, pravcati podvig, ki ne uspe prav vsakemu. Ne glede na to, ali vas je izračun navdušil ali ne, pa imate še vedno možnost stanovanjski kredit dopolniti z drugim.

Zakaj pišemo o tem? Zato, ker se je že veliko ljudi znašlo v situaciji, ko si niso upali vzeti stanovanjskega kredita, saj jim je izračun pokazal številko s katero niso bili v popolnosti zadovoljni. Lahko bi kupili stanovanje, a morda ne tako opremljeno kot so si želeli. Stanovanjski kredit pa je namenjen samo za stanovanje.

Naj vas Izračun stanovanjskega kredita ne ustavi

Ko boste opravili izračun stanovanjskega kredita, ki vas ne bo v celoti zadovoljil, nikar ne mečite puške v koruzo. Obstaja še ena možnost s katero boste ta kredit dopolnili in nakupili, oziroma plačali še vse tisto česar morda s prvim ne bi mogli.

Obiščite našo mobilno banko na spletu, opravite izračun kredita s kreditnim kalkulatorjem in preverite številke. Navdušeni boste. Tako nad storitvijo, kot nad samimi pogoji najema kredita. Ob tem pa vam ne bo potrebno praktično nikamor. Vsekakor berite dalje.

Izračun stanovanjskega kredita postane še lepši

V nekaj minutah boste lahko na naši mobilni banki oddali vlogo za kredit, ki bo rešil vse vaše odprte težave. Smo mobilna banka, ki na svojem področju sodi v sam vrh EU, delujemo pa tudi še v kar nekaj drugih državah zunaj Unije. Toliko o tem, da veste s kom imate opravka.

Če želite, da bi vaš izračun stanovanjskega kredita dobil popolnejšo podobo, boste vsekakor zelo veseli naše ponudbe. Pri nas so dobrodošli vsi državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki. Prav tako pri nas ne omejujemo storitve tistim, ki kak kredit že imajo.

Hitreje kot izračun stanovanjskega kredita

Morda se sliši neverjetno, a povsem mogoče je, da boste pri nas hitreje prišli do denarja kot pa so vam v kaki banki opravili izračun stanovanjskega kredita. Če se sprašujete kako je to možno, vam takoj razložimo. Ker smo mobilna banka in pridemo mi k vam, ne boste izgubljali svojega dragocenega časa z obiskom banke. Ob tem pa vam ne bo treba niti v kadrovsko službo po potrdilo delodajalca, ali k notarju na overjanje pogodbe.

Ste napeli oči? Vse našteto drži, saj boste vlogo za kredit pri nas oddali kar s pomočjo računalnika, ali pametnega telefona preko spleta. Od dokumentacije pa bomo od vas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Izračun stanovanjskega kredita postane zgodovina

Nenadoma je svet lepši, vaš stanovanjski kredit je zagotovljen, obenem pa boste prišli še do denarja, ki ga potrebujete za nekatere druge reči. Tako kot izračun stanovanjskega kredita predvidi vse stroške, boste prav o vseh obveščeni tudi pri nas kar s pomočjo kreditnega kalkulatorja.

Šele nato boste izpolnili in oddali vlogo, ki jo bo pregledala naša finančna služba in jo tudi potrdila, če bo vse videti v redu. Največkrat denar na račun izplačamo že po 15-ih minutah od potrditve!

Hitri kredit na do 12 obrokov, brez nepotrebne dokumentacije!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq