Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun kredita nlb

Vam izračun kredita nlb ni všeč?

Včasih pač ne gre drugače kot, da človek poišče pomoč v obliki posojila pri kateri od bank. Stroški so vse višji, plače bolj tako in kaj hitro ostanemo prekratki pri plačilu računov ali pa denimo v trenutku, ko bi si radi privoščili zaslužen dopust. Ste morda že opravili izračun kredita nlb ali na kateri drugi banki?

Če vam končni znesek ali pa pogoji morda niso všeč bi morali preveriti še eno zanimivo opcijo. Gre za zelo posebno spletno banko. Mobilno banko! Tako zelo mobilno, da vam po denar ne bo treba hoditi prav nikamor. Kredit boste lahko naročili kar iz svojega doma.

Primerjajte izračun kredita nlb

Če izračun kredita nlb že imate ga seveda primerjajte še z drugimi. Izračun pa lahko opravite tudi na prej omenjeni mobilni banki in sicer tako, da obiščete njihovo spletno stran. Tam vas bo pričakal enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo v le nekaj klikih predstavil vaš kredit.

Ne bo potrebno veliko dela le znesek kredita boste vnesli in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo pa bo pred vami že kompleten izračun. To pomeni, da bo v njem zajeto tudi vse kar je povezanega s stroški kredita. Če vam izračun ne bo po godu boste enostavno opravili še enega dokler ne boste prišli do ustreznih številk.

Po izračun kredita nlb na banko?

Če ste morda morali po izračun kredita nlb na banko vam primeru mobilne banke kot vidite ne bo treba. Govorimo o banki, ki je svoje storitve v celoti prenesla na splet in na tem področju sodi v sam vrh EU, čeprav deluje še v nekaj drugih državah izven Unije.

Svoje stranke naravnost navdušuje s preprostim dostopom in pogoji, ki so dosegljivi praktično vsakomur. Potrebno je le imeti slovensko državljanjstvo, imeti prijavljen stalni naslov v Sloveniji in na tekoči račun prejemati redne prilive. Drugih pogojev mobilna banka od vas ne bo zahtevala. Osebni dokument in številka bančnega računa bosta edina dva dokumenta, ki ju boste potrebovali.

Izračun kredita nlb in dokumenti za najem

Ne glede na to ali ste bili zadovoljni, ko ste videli izračun kredita nlb oziroma izračun na kateri drugi banki, pa je potrebno povedati še nekaj o pogojih. Ni nujno namreč, da boste dobili kredit odobren, če vam informativni izračun pokaže določen znesek. Marsikaj bo seveda odvisnega še od tega ali izpolnjujete vse pogoje.

Pri mobilni banki jih zagotovo boste zato ni potrebno pretirano skrbeti o tem. Ob tem pa dodajmo še, da za najem kredita tam ne boste potrebovali overitve pri notarju kot tudi ne potrdila o zaposlitvi. Morda se vam bo še najbolj zasmejalo, ko boste prebrali, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Izračun kredita nlb naj ne bo edini

Kot je to v navadi pri vseh rečeh je dobro, da pregledamo tudi več ponudb kreditov. Naj izračun kredita nlb ne bo edini, ki ga boste opravili ne glede na to za katero ponudbo se boste na koncu odločili. Na mobilni banki boste s celotnim postopkom nadvse hitro opravili.

Za najem kredita boste potrebovali le računalnik, morda tablico ali pa kar pametni telefon z dostopom do spleta. V nekaj minutah boste preverili izračun, izpolnili in oddali kreditno vlogo ter prejeli nakazilo. Tako zelo hitro gre. Denar je po potrjeni vlogi za kredit navadno nakazan že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq