Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Izračun kredita nkbm

Imate izračun kredita nkbm?

Ne glede na to kako je človek marljiv in kako zavzet je pri svojem delu pa se dokaj hitro pripeti, da od svojega dela žal ni plačan v tolikšni meri, da bi si lahko s plačo privoščil vse tisto kar potrebuje. Takrat na vrsto pride kredit. Imate izračun kredita nkbm?

Torej ste že v začetni fazi iskanja kredita. Da bi na koncu izbrali kar najboljše zase pa boste seveda morali preveriti nekaj različnih ponudnikov in njihovih ponudb. Pri tem boste iskali takšno, ki bo kar najbolj enostavna, ne bo zahtevna s pogoji in bo tudi hitro realizirana. Imamo ravno pravšnjo za vas.

Če izračun kredita nkbm ni dovolj

Pa recimo, da ste zaprosili za izračun kredita nkbm a vam končni znesek ni povsem pogodu. Kaj boste storili? Morda boste pogledali še kam, ali pa enostavno najeli kredit, ki vam je bil ponujen. Obstaja pa še ena možnost. Znesek lahko dopolnite s hitrim kreditom kar preko spleta.

Mobilna banka, ki takšen kredit ponuja od vas ne bo zahtevala gore papirjev prav tako pa vam za najem kredita ne bo potrebno hoditi v banko. Mobilna banka je mobilna ravno zato, ker pride neposredno v vaš dom, službo ali pa na dopust. Ta kredit boste namreč naročili od koderkoli boste želeli 24 ur na dan.

izračun kredita nkbm in papirji

Denimo, da ste opravili izračun kredita nkbm oziroma ste to storili na kateri od drugih bank in se počasi že ubadate s papirologijo. V primeru mobilne banke teh skrbi ne bo. Zakaj? Zato, ker boste potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Bolj enostavno boste že težko dobili kredit.

Edini pogoji so, da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom v Sloveniji in, da prejemate redne mesečne prihodke. Za najem kredita pa boste poleg tega potrebovali le še računalnik, tablico, ali pa kar pametni telefon in dostop do spleta. Vse boste namreč opravili na daljavo in vam ne bo potrebno hoditi nikamor.

Je izračun kredita nkbm le izmed večih?

Tako je tudi prav. Opravite izračun kredita nkbm, nlb, abanke, povsod kjer menite, da bi lahko dobili kredit. Seveda pa ga opravite tudi na mobilni banki, kjer boste to lahko storili kar sami že v nekaj klikih. Obiščite spletno stran mobilne banke in uporabite njihov edinstven kreditni kalkulator.

Vanj vnesite znesek kredita, ki si ga želite in izberite do 12 mesečnih obrokov v katerih boste seveda posojilo tudi odplačali. Gre za kredit, ki je urejen in odplačan hitro, o namenu porabe pa vas ne bo spraševal nihče. Potrebujete nekaj denarja za poplačilo starih dolgov, nakup avtomobila ali dopust? Povsem vseeno je.

Naj vas izračun kredita nkbm ne spravi v slabo voljo

Čeprav je morda izračun kredita nkbm nekoliko skromnejši od vaših pričakovanj pa to ne pomeni, da na koncu ne boste prišli do želene vsote. Tega morda še niste vedeli a kredit na mobilni banki lahko najamete četudi kakšnega morda že odplačujete. Prav tako pa ni pomembno pri kateri banki imate odprt račun.

Povejmo še nekaj pomembnih informacij. Za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, obiska notarja ali kakšnega poroka. Kredit bo rešen hitro, izplačilo pa se navadno izvede po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge, ki vam bo vzela le nekaj minut prostega časa. Izberite banko, ki na svojem področju spada v vrh EU.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq