Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hitri kredit nlb

Hitri kredit nlb ni dovolj?

Krediti so tako ali drugače del naših življenj, saj navadno pri vsakem človeku napoči trenutek, ko potrebuje, ali pa si želi nečesa za kar tisti hip nima denarja. Razlogi so lahko različni. Od tega, da pride do določenih nepredvidenih stroškov, do tega, da nam čez leto morda ne uspe prihraniti dovolj denarja za dopust.

Morda pa bi radi zgolj nov avto, razveselili družino, ali pa opremili stanovanje. Včasih je dovolj že nov velik TV. Pa recimo, da ste v ta namen najeli hitri kredit nlb, nakupili kar ste imeli v mislih, kasneje pa se spomnili, da ste na nekaj pozabili. Kaj pa sedaj?

Četudi imate hitri kredit nlb

Na srečo ste pristali na članku v katerem vam bomo razložili kam se obrniti po nov kredit čeprav že imate hitri kredit nlb. Ste menili, da to ni mogoče? Potem boste toliko bolj veseli odgovora, da je! Vabimo vas namreč v mobilno banko na spletu, ki sodi v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev.

In da nekdo sploh pride v takšno imenitno družbo, zagotovo ponuja storitev, ki je nadvse konkurenčna ostalim. V našem primeru pa v marsičem močno odstopamo od svoje konkurence. V pozitivno smer seveda. Pri nas ste dobrodošli vsi, ki si želite zares hitrega kredita.

Obstoječi hitri kredit nlb ni ovira

Kot smo omenili, boste lahko pri nas prejeli nov kredit, ne glede na to, da že odplačujete hitri kredit nlb. Vemo, da je to precej neustaljena praksa, a prav zato smo se je lotili mi, saj želimo našim strankam ponuditi nekaj več. Če ste državljan Republike Slovenije, imate stalno prebivališče in redne mesečne prilive, ste več kot dobrodošli.

Ne glede na to, ali želite denar za nakup česa posebnega, ali zgolj za poplačilo dolgov, bo najhitrejša varianta prav hitri kredit preko spleta. Prav ste prebrali. Vse potrebno za pridobitev kredita boste uredili s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona.

Nadgradite obstoječi hitri kredit nlb

Če že imate hitri kredit nlb, lahko le tega nadgradite na način, da boste pridobili dovolj denarja na račun za vse tisto kar ste si zamislili. Vam je zmanjkalo za nekaj dodatne opreme, ali pa bi radi segli po nečem, kar je že dolgo v vaših mislih?

Vzemite v roko osebni dokument in bančno kartico, ter sedite za računalnik. No ja, lahko pa postopek izpeljete tudi udobno zleknjeni v svoj najljubši naslanjač, tako da za oddajo kreditne vloge uporabite kar svoj tablični računalnik ali pametni telefon.

Odplačajte svoj hitri kredit nlb

Seveda pa lahko z našim kreditom svoj hitri kredit nlb tudi odplačate in preostanek porabite po svojih željah. Poleg tega, da vas ne bomo obremenjevali s pretirano dokumentacijo, kjer ne boste potrebovali niti potrdila delodajalca ali notarske overitve, tudi ne bomo zahtevali, da nam dokazujete kje in za kaj ste denar porabili.

Dodajmo še, da smo vam na voljo 24 ur na dan in, da vam bomo kredit na račun izplačali takoj po odobreni vlogi. Navadno se to zgodi že po 15-ih minutah, vsekakor pa v roku 24-ih ur. Z nami je vse enostavno, denarnica in njen lastnik pa sta takoj boljše volje.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq