Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Eko kredit

Ste za Eko kredit?

Preden se odločite za Eko kredit je o njem dobro vedeti nekaj podrobnosti. Ne gre namreč za navaden kredit pač pa je namenjen nečemu ekološkemu. Torej nečemu kar ima v predznaku zeleno okolje, čist zrak in podobno. Takšni krediti se v zadnjem času uveljavljajo skozi sončne panele, električna vozila in drugo.

Seveda tudi za obnovo nepremičnine, ki bo po njej precej bolj ekološko naravnana. V primeru, da želite zgolj nekaj denarja pa se morda raje obrnite po kredit na spletno mobilno banko. Če še niste slišali zanjo boste še kako veseli, da ste naleteli na ta članek. Pred vami je izjemna ponudba.

Ni Eko kredit je pa hiter

Lahko si predstavljamo, da je za Eko kredit potrebno nekaj več časa in volje, saj je potrebno uskladiti vse potrebno, da je projekt usklajen s pogoji, ki jih navaja posamezna banka. Kar se pogojev na mobilni banki tiče pa je precej drugače. Praktično ni kakšnih posebnih zahtev za najem kredita.

Povsem dovolj bo, če ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljen stalni naslov tukaj in prejemate redne mesečne prilive na svoj bančni račun. Za naročilo kredita vam ne bo potrebno hoditi daleč. V resnici sploh nikamor. Potrebujete samo računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon z dostopom do spleta ter nekaj minut prostega časa.

Ko Eko kredit že imate

Seveda pa je povsem mogoče, da ste v preteklosti že najeli Eko kredit in ga sedaj odplačujete. Zgodi se situacija, ko je potrebnega še nekaj denarja žal pa na banki ne gre skozi, ker enega že imate. A ne pri mobilni banki. Tu lahko kredit naročite čeprav enega že imate in ne glede na to pri kateri banki imate odprt račun.

V primeru, da ste z obveznostmi proti koncu pa morda celo najamete tak nov kredit, da bo zadoščal za poplačilo in bi ostalo še dovolj denarja za vse tisto kar ste imeli v mislih. In povsem vseeno je kaj ste imeli v mislih.

Eko kredit ne bo težava

Morda ste se znašli v težavah pri odplačevanju in za Eko kredit zamujate kak obrok. Tudi v tem primeru si seveda lahko pomagate s kreditom na mobilni banki katerega lahko potrošite skladno s svojimi željami. Nihče vam namreč ne bo gledal pod prste kaj boste z denarjem storili.

Na ta način bodo vaše težave kmalu preteklost, stanje na računu pa precej lepše. Kredit na mobilni banki lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov kar si izberete kar sami že pri izračunu kredita na spletni strani. Tam vam bo v veliko pomoč seveda kreditni kalkulator v katerega boste vnesli znesek in število obrokov.

Eko kredit ko je primeren

Seveda so tudi situacije, ko je Eko kredit primerna izbira, a le za tistega, ki takšen kredit pozna in stremi k nakupu kjer si z njim lahko pomaga. Kredit na mobilni banki lahko uredite v nekaj minutah brez pretirane papirologije in dokumentov. Ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo le še počakate na denar.

Nakazilo navadno sledi že v 15-ih minutah po potrjeni vlogi s strani banke, najkasneje pa bo denar na vašem bančnem računu v roku 24-ih ur. Odvisno seveda od primera do primera. Naleteli ste na banko, ki sodi med najboljše v EU na tem področju in je na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq